Rodinný dom, chalupa v obci Budiš, okr. Turčianske Teplice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Budiš
predaj - Rodinný dom
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

27313x zobrazená v zozname / 2339x zobrazená detailne / 346x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Budiš, okr. Turčianske Teplice.
Dom je čiastočne podpivničený, pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, štyroch samostatných obytných izieb, kúpeľne s WC. Všetky miestnosti sú veľkých rozmerov s možnosťou rozšírenia podlahovej plochy o dostavbu podkrovia. Vo dvoch miestnostiach sú funkčné kachle na pevné palivo. Napojené inžinierske siete: voda, elektrika, plyn, odpad do žumpy. Kúrenie ústredné plynové aj na pevné palivo. Pozemok je o celkovej výmere 2.384 m2, na pozemku sa nachádza aj humno a hospodárska prístavba. Dom je vhodný na trvalé bývanie, prípadne svojou polohou na okraji obce aj na rekreačné účely ako víkendová chalupa. Tiché prostredie poskytne novému vlastníkovi chvíle relaxu a oddychu.
Obec Budiš je známa prameňom pitnej vody, v okolí je dostatok voľnočasových aktivít letnej aj zimnej turistiky, pohorie Malá a Veľká Fatra, termálne kúpele Turčianske Teplice s celoročne otvoreným aquaparkom, rýchlo dostupné lyžiarske strediská Snowland Valča, Martinské hole, Krahule, Skalka.

Vaše hodnotenie ponuky

Kontaktujte

Peter Chrašč

0905458.. zobraziť 0905458925

Peter Chrašč VIGI

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Peter Chrašč VIGI

prevádzka: Thurzova 16/2, Martin 036 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2308030 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.