Rodinný dom, Košice - okolie, Sady nad Torysou - Byster

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Sady nad Torysou
Ulica.: Byster
99 m²
522 m²
2
5
áno
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

26129x zobrazená v zozname / 1703x zobrazená detailne / 300x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte poschodový dom v tichom prostredí vhodný pre väčšiu rodinu? Táto ponuka je určená práve pre Vás! Rodinný dom má vďaka skvelej dispozícii až tri plne využitelné podlažia.

Realitná kancelária RELCOM Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj rodinný dom v obci Sady nad Torysou v časti Byster. Dom sa nachádza v slepej uličke, kde zbytočný pohyb áut nenájdete. Postavený je na pozemku s rozlohou 522 m2. Vhodné pre rodinu s deťmi alebo viacgeneračné bývanie.

Dom bol postavený v roku 1984 a je to samostatne stojaci podpivničený dom s dvoma obytnými podlažiami. Zastavaná plocha jedného podlažia je 99 m2. Dom je postavený z tehál. Strecha je sedlová - eternit, okná sú drevené pôvodné. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom.

Výmera pozemku: 522 m2 - na ktorom sú vysadené okrasné stromy a kríky a sučasťou záhrady je aj priestranný altánok

Šírka: 19 m


Dĺžka: 33 m
Inžinierske siete: obecný vodovod, elektrina, plyn, studňa, žumpa

Prístupová cesta: asfaltová cesta



DISPOZÍCIA

1. poschodie – Hlavnou miestnosťou je priestranná obývacia izba s krbom. Vstupom do chodby sa presunieme do kúpeľňe s vaňou a samostatným wc. Na poschodí sa nachádza taktiež, kuchyňa s jedálenským stolom a samostatný kumbál.

2. poschodie – Tu nájdeme 4 samostatné spálne a kúpeľňu spojenú s wc.

Pivnica - Pivničné priestory sú rozdelené do 6 miestnosti z toho jedna je vhodná ako vnútorná garáž. Sú rozdelené na obytnú miestnosť, kuchyňu, kúpeľňu, kotolňu, sklad a garáž.

V roku 2017 bola v dome rekonštrukcia oboch kúpelní a WC. Dom je užívania schopný a do tohto času bol obývaný.

LOKALITA



Obed Sady nad Torysou časť Byster je vzdialená k Auparku 6,5 km. V obci sa nachádza škôlka, základná škola, potraviny, futbalové ihrisko, detské ihrisko, autoservis, stavebniny a iné služby potrebné pre pohodlné bývanie. V obci tiež nájdete zdravotné stredisko – lekár pre deti, lekár pre dospelých, stomatológ a lekáreň. Obec má výborné spojenie s Košicami prostredníctvom prímestskej autobusovej dopravy SAD.

CENA



Cena rodinného domu v RK. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Ing. Patrícia Čelovská, Realitná kancelária RELCOM – Licencovaná kancelária NARKS


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Sade nad Torysou na ulici Byster

Kontaktujte

Mgr. Dávid Čelovský

Mgr. Dávid Čelovský

hovorím po slovensky Я говорить русский mluvim česky I speak english
0903796.. zobraziť 0903796732

RELCOM

RELCOM

Masarykova 21, Košice 040 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku522 m²
Zastavaná plocha99 m²
Celková rozloha522 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Garážáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Strechapôvodná
Krbáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PC-46 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.