Rodinný dom s bazénom a nádherným pozemkom pod vinohradmi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Vinosady
Ulica.: Modranská
186 m²
1357 m²
3
5
áno - 2 autá
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

62249x zobrazená v zozname / 1639x zobrazená detailne / 336x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS, a.s. exkluzívne ponúka - veľkorysý 5 izbový rodinný dom v príjemnej podkarpatskej vinohradníckej oblasti Vinosady v blízkosti Pezinku a len 30 minút od hlavného mesta. Jedinečnosť nehnuteľnosti dodáva jej umiestnenie, čím získava dokonalý pocit súkromia, blízkosť prírody a komfortu pre rodinu, ktorá preferuje dobrú dostupnosť v kombinácii s kvalitou bývania. Pozemok s rozlohou 1357 m2 sa nachádza v susedstve iba dvoch rodinných domov, má dve brány s vjazdom na pozemok, rovinatý charakter a dospelú výsadbu stromov, nový bazén s protiprúdom či priestrannú prestrešenú terasu s vonkajším grilom a sedením. Dom kolaudovaný v r. 2000 je kvalitnou tehlovou stavbou s fasádnym zateplením, sedlovou strechou a krytinou Bramac, má všetky inžinierske siete /voda, elektrina, plyn a kanalizácia/ a je oplotený kvalitným murovaným plotom. Interiér je klimatizovaný, kúrenie má prostredníctvom plynového kotla Protherm formou rardiátorov, disponuje krbom v dennej obývacej izbe s prieduchmi a veľkým kozubom spoločenskej miestnosti. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, interiérové dvere a schody sú z kvalitného masívu, v dome je plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, stropy z keramických nosníkov a stropnými vložkami Protherm.
Dispozíciu prízemia tvorí zádverie s odkladacím priestorom a hosťovskou toaletou, priestranná vstupná hala zo vstupom do kuchyne s jedálenským kútom a tiež do obývacej izby s krbom, ktorá je schodiskom prepojená s galériou so schodiskom do spoločenskej miestnosti v suteréne s biliardom a otvoreným kozubom. Z haly na prízemí je vstup do dvojgaráže s výmerou 50 m² a pivnice.
Na poschodí domu sa nachádzajú 3 samostatné spálne so vstupom na balkón, kúpeľňa a veľkorysá hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou, vírivkou a sprchovým kútom.
V suteréne sa nachádza spoločenská miestnosť s galériou a schodiskom na prvé nadzemné podlažie, je tu fitness miestnosť, práčovňa, technická miestnosť, sklad a toaleta.
Komfort parkovania poskytuje okrem dvojgaráže s prechodom do domu "suchou nohou" aj veľkorysý prístrešok pre autá za veľkou eletrickou bránou z príjazdu od ulice.

Atraktívna nehnuteľnosť sa nachádza v obci Vinosady so základnou občianskou vybavenosťou ako je materská a základná škola, obchody a potraviny, reštaurácie, služby, športová vybavenosť a pod.. s výbornou dopravnou dostupnosťou do okresného mesta Pezinok vzdialeného iba 3 km, vinohradníckeho mesta Modra cca 2 km a hlavného mesta Bratislava približne 20 km. TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Vinosadoch na ulici Modranská

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu vo Vinosadoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GA...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1357 m²
Zastavaná plocha186 m²
Celková rozloha360 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GA-437 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.