Rodinný dom s pozemkom 6 212 m2 v Nemšová časť Trenčianska Závada

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Nemšová
Ulica.: Trenčianska Závada
80 m²
4
pôvodný
verejný vodovod
230/400V
nie
predaj - Rodinný dom
110.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3016x zobrazená v zozname / 1412x zobrazená detailne / 1412x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte miesto svojho nového bývania mimo rušného mesta, ale stále v rozumnej vzdialenosti od neho? Ste domáci majster a bývanie v mestskom paneláku Vám neumožňuje sa naplno venovať svojim záľubám, preto snívate o svojom vlastnom rodinnom dome s obrovským pozemkom? Máte malé deti, ktoré potrebujú priestor na svoje jašenie? Tak potom ste tu správne.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. Vám ponúka starší rodinný dom v úžasnom prostredí krásnej prírody v obci Nemšová časť Trenčianska Závada s pozemkom o rozlohe 6 212 m2.

Rodinný dom je v pôvodnom stave, a vyžaduje rekonštrukciu, má však veľký potenciál. Nie je to novostavba za prehnanú cenu s pozemkom, kde vystúpite z terasy a ste na susedovom dvore.
Dom je postavený s nepálenej tehly a je napojený na elektrinu a obecnú vodu.

Dispozičné riešenie RD:


• Úžitková plocha 80m2 –vstup, kuchyňa, komora, 3 izby, kúpeľňa.

Na pozemku sa ďalej nachádza:


• stodola.

Mestská časť Trenčianska Závada je vzdialená – 4,3 km (cca 6min autom) od Nemšovej, 10km (cca 13 min autom) od Dubnice nad Váhom a 18km (cca 21 min autom) od krajského mesta Trenčín.
Trenčianska Závada okrem krásnej okolitej prírody je známa vyhliadkovou vežou, ktorá ponúka svojim návštevníkom úžasný pohľad na Strážovské Vrchy, Biele Karpaty Vršatské bralá, Považský Inovec a časť Malej Fatry. Okrem tejto atrakcie sa tu nachádza známe Gazdovstvo Uhliská, kde si prídu na svoje rodiny s deťmi, milovníci koní a domácich zvierat.

Nami uvedená cena je konečná a zahŕňa v sebe poplatok za sprostredkovanie predaja nehnuteľnosti realitnou kanceláriou, právny servis vrátane poplatkov pre overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 100,-EUR. Dohoda na cene je vždy možná po konzultácii s predávajúcim.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárii Slovenska. www.zrks.sk

Pre Vašu lepšiu informovanosť naša realitná kancelária Vám ďalej ponúka:

1) Poradenstvo úverového špecialistu


2) Predaj vašej nehnuteľnosti: Vy neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti. Všetko je zahrnuté v provízii realitnej agentúry. Vy sa o nič nestaráte a my sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti a prepisov plynu a elektriky na nového klienta.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. si zakladá na korektnom jednaní s klientom. Spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho je u nás na prvom mieste.
Ak si chcete dohodnúť prehliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rád zodpoviem na tel. č. : , emailovej adrese: prípadne v našej kancelárii so sídlom v Trenčíne, Legionárska 6434/2, 3 poschodie.
S pozdravom Ing. Peter Vozár - 5 STARS Realitná agentúra, s.r.o.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha892 m²
Celková rozloha6212 m²
Úžitková plocha80 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizácianie
Internetnie
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Káblová televízianie
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta