Rodinný dom Pod Zábrehom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Pod Zábrehom
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

4712x zobrazená v zozname / 457x zobrazená detailne / 457x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívna ponuka: Rodinný dom v Púchove


Močarníková reality - financie s radosťou predstavuje na predaj pekný rodinný dom v najvyhľadávanejšej časti Púchova, na ulici Zábreh. Tento dom je skutočným klenotom, postavený na krásne upravenom terasovitom pozemku o rozlohe 627 m2, ktorý ponúka nielen pohodlie a súkromie, ale aj úchvatné výhľady a pokojnú atmosféru.

Dispozícia a vybavenie


Dom má tri podlažia: suterén, prvé a druhé nadzemné podlažie. V suteréne sa nachádza garáž a pivnica s plynovým závesným kotlom, čo zabezpečuje efektívne vykurovanie. Prvé nadzemné podlažie pozostáva z hlavného vchodu, priestrannej vstupnej chodby, spálne, kuchyne so špajzou a výstupom do záhrady, a obývačky s krbom, ktorý má vyvedené prieduchy na druhé nadzemné podlažie. Na druhom nadzemnom podlaží nájdete ďalšie dve spálne, obývačku, kuchyňu so špajzou a východom na balkón, z ktorého vedie schodisko priamo do nádhernej záhrady.

Záhrada a okolie


Záhrada je pravým rajom pre milovníkov prírody, s pivničkou o rozlohe 15 m2, skleníkom a bohatou výsadbou vrátane ovocných stromov (jablone, slivky, hrozno) a drobného ovocia (egreše, maliny). Tento dom ponúka ideálne prostredie pre relax a rodinné chvíle na čerstvom vzduchu.

Flexibilné využitie


Dom je možné využívať ako dvojgeneračný s dvoma samostatnými bytovými jednotkami alebo ako jeden veľký otvorený priestor rozdelený na dennú a nočnú časť. Ponúka tak flexibilitu a možnosť prispôsobiť sa rôznym potrebám a životným štýlom.

Kontakt


Pre viac informácií neváhajte kontaktovať alebo Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť vlastniť vytúžený dom v srdci Púchova.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Púchove na ulici Pod Zábrehom

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MR-8 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.