RODINNÝ DOM v lukratívnej lokalite Žilina – Bôrik na pozemku o výmere

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
571 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
524.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9512x zobrazená v zozname / 650x zobrazená detailne / 382x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku domu **ttps://youtu.be/ADa4LtZoWX4**

TUreality vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj dvojpodlažný RODINNÝ DOM v jednej z najlukratívnejších mestských častí Žiliny na Bôriku s krásnym výhľadom. Je situovaný na pozemku o výmere 571 m2.

Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1984. Pri výstavbe bola dodržaná precíznosť v rámci všetkých stavebných postupov a použitých materiáloch. Architektúra, v akej bol dom navrhnutý spĺňajú požiadavky súčasného moderného bývania. Dom prešiel v roku 2012 rekonštrukciou, kedy prebehla obnova celej stavby. Realizovala sa výmena okien, zateplenie, renovácia strechy, rekonštrukcia kúpeľní a iné úpravy. Rozvody elektriny sú z medi. Dom je napojený na všetky inžinierske siete ako sú voda, kanalizácia, elektrina a plyn. Kúrenie je zabezpečené ústredným kúrením na plyn. Celkové náklady na energie sú 200 eur mesačne.

Dom ponúka praktické dispozičné riešenie pozostávajúce z dvoch obytných podlaží a pivnice:

1.NADZEMNÉ PODLAŽIE - zastavaná plocha 201m2 (samostatná 4-izbová jednotka)
V zádverí sa nachádza vstupná chodba s možnosťou prechodu do garáže. Ďalej sa pokračuje do priestrannej jedálenskej časti prepojenej s kuchyňou a prechodom do obývacej izby s krbom. Toto podlažie ďalej zahŕňa ďalšie 3 nepriechodné izby. Kúpeľňa je vybavená vaňou, sprchovým kútom, dvojumývadlom a toaletou. Z priestrannej jedálne je výstup na juhozápadne orientovanú terasu, z ktorej sa schodiskom dostanete do záhrady.

PRÍZEMIE – zastavaná plocha 118m2 (samostatná 2-izbová jednotka):
Do tejto časti domu, ktoré tvorí samostatnú bytovú jednotku sa dostanete buď vnútorným schodiskom z 1.NP alebo individuálnym vchodom z exteriéru. Všetky izby, ktoré sa nachádzajú v tejto časti domu sú prístupné z centrálnej chodby a sú nepriechodné. Nachádzajú sa tu veľká kuchyňa s jedálenskou časťou, špajza, oddychová miestnosť s krbom, ďalšia priestranná samostatná izba, kúpeľňa s toaletou a technická miestnosť (pracovňa).

PODZEMNÉ PODLAŽIE - zastavaná plocha 34m2:


Dom je čiastočne podpivničený a tvoria ho 2 samostatné miestnosti. K domu ďalej prislúchajú 2 kryté parkovacie miesta, ktoré sa nachádza popri hlavnému vchodu.

K rodinnému domu je možné si prikúpiť pozemok o výmere 401 m2.

VÝHODY:


Tento štýlový dvojposchodový dom predstavuje nielen luxusnú možnosť bývania, ale aj skvelú investíciu do budúcnosti. Jeho poloha v najvyhľadávanejšej časti mesta zaručuje rast jeho hodnoty v čase.Lokalita Bôrik vyniká nielen svojou lukratívnou polohou, ale aj skvelou dostupnosťou do centra mesta. Dom stojí na slnečnom pozemku s nádhernými výhľadmi na okolité hory, čo dodáva atmosféru pokoja a relaxu.

MÔJ TIP:


Ak hľadáte pohodlné bývanie, tento dom je ideálnou voľbou. Jeho výnimočná poloha a praktická dispozícia 2 podlaží prinášajú viacero možností pre jeho využitie. Jednou z nich je splnenie si svojho sna o bývaní (aj pre viacgeneračnú rodinu) a zároveň ponúka dostatočný priestor pre zriadenia miesta na vaše podnikanie.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zabezpečte si svoj kúsok života v tomto úžasnom prostredí plnom možností!

ODPORÚČAM VIDIEŤ!



Financovanie je možné cez HÚ, s ktorým Vám radi pomôžeme. Bližšie info: alebo na tel. čísle

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Žiline

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

524.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 1.100.000,- €
571 m²
Rozloha pozemku 92 m² 3500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku571 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52543 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny