Rodinný Dom vidieckeho typu, Maďarsko

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Gönc
Lokalita.: Telkibanya
70 m²
1900 m²
neuvedené
2
pôvodný
predaj - Rodinný dom
41.800,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16194x zobrazená v zozname / 1591x zobrazená detailne / 224x zobrazená detailne tento mesiac

BROKER - REAL realitná kancelária ponúka na predaj 2 - izbový Vidiecký dom v obci Telkibánya, Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 1 podlažný vidiecky dom, nepodpivničený, postavený v roku 1950 v pôvodnom stave. Vstup na pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je oplotený, delený na dvor predný, dvor zadný a záhrada. Parkovanie možné na dvore. Lokalita: Obec je vzdialená od hraničného priehodu Milhosť 6 km, umiestnená v Slanských horách s počtom obyvateľov 650 a komunitou rodín SK, ktorí využívajú nehnuteľnosti na chalupy. Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom a nezosuvovom pásme. Bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do týždňa.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 785
Plochy: Pozemok 1900 m2, úžitková plocha 70 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO : kameň 70 cm. STROPY : drevené - podhľad omietka. PODLAHA : betón. STENY: stierky. VONKAJŠA omietka: fasádna omietka. OKNÁ: drevené. DVERE : exteriérové vchodové: drevené, interiérové dvere drevené. STRECHA : sedlová, prikrytá protipožiarným šindľom na drevenom krove. ELEKTRICKÁ prípojka zavedená do domu vzduchom. PLYNOVÁ prípojka na zemný plyn na dvore. VODA : obecný vodovod. Celkový stav nehnuteľnosti: Pôvodný stav, nehnuteľnosť vhodná na rekonštrukciu.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.
Ceny nehnuteľností sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

41.800,- €
Cena nehnuteľnosti 19.900,- € 190.000,- €
1900 m²
Rozloha pozemku 80 m² 6810 m²
1900 m²
Celková rozloha 100 m² 4500 m²
70 m²
Úžitková plocha 60 m² 220 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1900 m²
Celková rozloha1900 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Stavpôvodný
Statusaktívne
Parkovanieáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-785 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny