SENEC - NA PREDAJ 1, 5 izbový byt s predzáhradkou, parkovacím státím a

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Slávičia
36.05 m²
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
155.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1812x zobrazená v zozname / 206x zobrazená detailne / 58x zobrazená detailne tento mesiac

RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme financovanie kúpnej ceny tejto nehnuteľnosti a navyše u nás neplatíte žiadne poplatky za znalecký posudok ani za kolky na katastri.

Lokalita: ul. Slávičia, Senec.



RK Quality SC Vám prináša ponuku na predaj 1,5 izbového bytu s predzáhradkou o výmere 43 m2, parkovacím miestom a pivnicou na Slávičej ulici v Senci. Celková výmera podlahovej plochy bytu vrátane príslušenstva je 36,05 m2. V cene bytu je aj jeho zariadenie.

Dispozícia domu: vstupná chodba, kde je umiestnená kuchynská linka s vybavením a priestrannou obývacou časťou vrátane veľkej stavanej skrine. Z obývacej časti je možnosť vyjsť na krytú terasu a predzáhradku. Samostatná izba (spálňa) má taktiež možnosť výstupu na terasu s predzáhradkou. Kúpeľňa je veľká a priestranná. Nachádza sa tam WC a sprchový kút.

Pozemok slúži ako terasa a relaxačná zóna. Na pozemku sa nachádza aj záhradný domček. V dome je zavedená elektrina, mestská voda. Kúrenie je podlahové elektrické. Mesačné náklady na 3člennú rodinu sú cca 200€/mesiac. Nehnuteľnosť doporučujem ako štartovací alebo investičný byt. Ďalšou výhodu sú výborné susedské vzťahy.

Obec Senec je vyhľadávanou lokalitou. Poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.

V obci sa nachádza vlaková a autobusová stanica, školy a škôlky, obchody a rôzne služby, Slnečné jazerá, cyklotrasa a pod...

Cena bytu s predzáhradkou a parkingom: 155 000,-EUR (možné financovať aj cez hypotekárny úver).

Ak Vás táto nehnuteľnosť oslovila, neváhajte ma kontaktovať.

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHDNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĹNOSTI – ZDARMA ( pretože nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE – vybavíte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÉ POSUDKY A OSTATNÉ POPLATKY.

Kontakt:



Ing. Katarína Lechmanová

RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec



mobil:

pevná linka:

e-mail:

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: www.NehnutelsnostiSenec.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:


RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec


na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)

Pevná linka:


FB: facebook.com/realitnakancelaria.qualitysc

NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Senci na ulici Slávičia

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Slávičia v Senci v cene 155.000,- € je o 51.245 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Senci. Rozloha je o 18 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Senci. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 dvojizbových bytov v Senci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

155.000,- €
Cena nehnuteľnosti 85.500,- € 272.390,- €
36.05 m²
Zastavaná plocha 36.05 m² 50.04 m²
36.05 m²
Úžitková plocha 36.05 m² 238 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha36.05 m²
Úžitková plocha36.05 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-817921 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.