Skvelá investičná príležitosť neďaleko kúpaliska v Podhájskej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
50 m²
653 m²
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
690.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1629x zobrazená v zozname / 137x zobrazená detailne / 137x zobrazená detailne tento mesiac

Šesť čarovných chatiek v jednom spoločnom rekreačnom rezorte v príjemnom prostredí sa nachádza v jedinečnej obci Podhájska.

Spoločne tvoria veľmi zaujímavú investičnú príležitosť - máte možnosť investovať do areálu novostavieb s perspektívou veľmi efektívneho obsadenia platiacimi návštevníkmi. Je tu ideálna kombinácia jedinečnej oblasti Podhájska a štýlovo postavených chatiek, ktoré majú potenciál byť hitom medzi záujemcami o miestnu rekreáciu.

Sú postavené na mierne svahovitom pozemku o výmere 653 m2 v dvoch radoch, šírka pozemku je 15m a dĺžka 50m.

Veľkosť chatky je 6,5 x 4,5 m. Dispozície chatiek sú riešené nasledovne: vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa spojená s obývačkou odkiaľ sa krásnymi drevenými schodmi dostanete do podkrovia, ktorej jedna strana je presklená s pekným výhľadom na okolie. Dve z chatiek sú aj podpivničené.
Do chatiek je zavedený obecný vodovod aj elektrika. Odpady sú riešené čističkou. Prístup je po asfaltovej ceste.

Atrakciou obce Podhájska je termálne kúpalisko s geotermálnou vodou, často prirovnávanou k vode Mŕtveho mora a jej priaznivým účinkom na ľudský organizmus. Podhájska je ideálnym miestom na pokojný relax, dovolenku a rekreáciu počas celého roka. Vzdialenosť od kúpaliska je len 250 m.

Obec Podhájska sa nachádza v okrese Nové Zámky, ktoré je vzdialené 27 km. Obec Čechy je vzdialená len 9 km, ktorá v zime ponúka možnosť lyžovania a sánkovania sa. Mesto Šurany sú vzdialené 14 km, kde si môžete zahrať golf a zaplávať si na prírodnom kúpalisku Tona beach.

Táto ponuka je dočasná s touto uvedenou cenou. Aktuálne je zariadená iba jedna z chatiek. V marci 2024 sa plánuje dokončenie, teda zariadenie všetkých chatiek, následne sa cena bude výrazne navyšovať. Máte jedinečnú šancu tento rekreačný rezort odkúpiť v tomto stave a následne si ho dozariaďovať podľa vlastných predstáv.

Ak máte záujem o výhodnú investíciu – ozvite sa.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Nových Zámkoch

Inzerovaný obchodný priestor v Nových Zámkoch v cene 690.000,- € je o 609.801 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Nových Zámkoch. Rozloha je o 153 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Nových Zámkoch.

Pozícia realitnej ponuky

690.000,- €
Cena nehnuteľnosti 89.000,- € 920.000,- €
653 m²
Rozloha pozemku 653 m² 2865 m²
50 m²
Úžitková plocha 50 m² 1500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku653 m²
Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289026972635 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.