SLNEČNÝ 2-izbový byt s BALKÓNOM Stará Ľubovňa, Okružná ul

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stará Ľubovňa
Lokalita.: Stará Ľubovňa
Ulica.: Okružná
66 m²
5
2
čiastočne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
124.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2455x zobrazená v zozname / 229x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PV

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj SLNEČNÝ 2-izbový byt s lodžiou nachádzajúci sa v lokalite Stará Ľubovňa, Okružná ulica. Byt má celkovú podlahovú plochu 66 m2 (byt 60 m2, lodžia 4 m2, pivnica 2 m2) a nachádza sa na 2. poschodí v 5-poschodovom bytovom dome, bez výťahu.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, lodžie, kúpeľne a WC. Pivnica sa nachádza v suteréne bytového domu.

K bytu je možnosť zakúpiť aj GARÁŽ, ktorá sa nachádza v blízkosti bytového domu v radovej zástavbe a ZÁHRADKU so záhradnou chatou nachádzajúcej sa v záhradkárskej časti "Pod kovancom"

Výhody:


❶ Vyhľadávaná lokalita
❷ Priestranné ihrisko pred bytovým domom
❸ Možnosť k bytu zakúpiť garáž aj chatu so záhradkou

❹ Kompletne zariadený


❺ Verejné parkovisko pred bytovým domom

STAV BYTU:


V byte prebehla čiastočná REKONŠTRUKCIA, drevené okná, dlažba na chodbe, v kúpeľni a v kuchyni, predáva sa aj so zariadením, ktoré sa v byte nachádza. V kuchyni je kuchynská linka, kombinovaný sporák, digestor, chladnička s mrazničkou, kúpeľňa a WC sú zrekonštruované, kúrenie v byte je centrálne, bytový dom má vlastnú kotolňu. K dispozícii je aj optický internet.
Bytový dom je zateplený, má zrekonštruované vnútorné priestory.

K bytu je možné zakúpiť garáž bez elektriny nachádzajúca sa neďaleko bytového domu v sume 21 000,- EUR a záhradku vo výmere 638 m2 so záhradnou chatou, spodná časť chaty je murovaná - dispozične pozostáva z kuchyne a pivnice a na poschodí sa nachádza jedna izba, suma je 31 000,-EUR.

LOKALITA:


Tento byt sa nachádza výborne situovanej lokalite Západ, ktorá vám ponúka všetko, čo potrebujete pre každodenný život, v blízkosti sú POTRAVINY, neďaleko je obchodné centrum DRUŽBA, TESCO, základná škola, materská škola a mnohých ďalších služieb. Pre milovníkov športu a aktívneho oddychu sa v okolí nachádza športovo-relaxačné centrum, športová hala. Okrem toho, tento byt sa nachádza v krásnom vnútrobloku s parkom a detským ihriskom, ktoré sú perfektné na trávenie voľného času.

Táto lokalita vám ponúka všetko, čo potrebujete. Nezmeškajte príležitosť vidieť tento byt na vlastné oči. Ak vás zaujíma, neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr. Radi Vám zabezpečíme obhliadku bytu a zodpovieme akékoľvek otázky, ktoré máte.

/ PREDAJ / 2-IZBOVÝ BYT / LODŽIA / STARÁ ĽUBOVŇA / OKRUŽNÁ ULICA / VÝBORNÁ LOKALITA / ZARIADENÝ / GARÁŽ / ZÁHRADKA SO ZÁHRADNOU CHATOU /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Starej Ľubovni na ulici Okružná

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Okružná v Starej Ľubovni v cene 124.000,- € je o 3.445 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Starej Ľubovni. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Starej Ľubovni.

Pozícia realitnej ponuky

124.000,- €
Cena nehnuteľnosti 75.000,- € 215.932,- €
66 m²
Celková rozloha 46.33 m² 88.62 m²
66 m²
Úžitková plocha 40.09 m² 66 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Úžitková plocha66 m²
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LF-374 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.