ŠPANIELSKO!Santa Pola, 4 izbový apartmán s výhľadom na more, bazén, garáž

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: Santa Pola
76 m²
4
áno - 1 auto
áno
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
242.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

22195x zobrazená v zozname / 1237x zobrazená detailne / 146x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 4i apartmán - Santa Pola, pobrežie Costa Blanca, Španielsko. Zastavaná plocha 76 m2, 3 Spálne, 2 Kúpeľne, 150m vzdialenosť od mora, výťah, bazén, urbanizácia.

-Typ nehnuteľnosti Apartmán
-Oblasť / Mesto Santa pola
-Obytná plocha 76 m2
-Spálne 3
-Kúpeľne 2
-Rok výroby 2023
-Vzdialenosť k moru 150 metrov
-Výťah
-Komora
-Kúrenie
-Klimatizácia
-Spoločenský bazén
-Možnosť parkovania
-Záhrada
-Urbanizácia

Gran Alacant je exkluzívne miesto pre Váš odpočinok aj športové vyžitie. Strategicky veľmi dobre situovaný iba 15 km od centra hlavného mesta Alicante.
Po pristátí na medzinárodnom letisku v Alicante sa do Gran Alacantu dostanete za 10 minút autom. O lietadlách nebudete mať ani tušenie, pretože letisko a letová dráha je opačným smerom. Úroveň služieb a verejných zariadení je veľmi moderná, na skvelej úrovni. Dlhá piesočná pláž Arenales del Sol a Carabassi je vzdialená 2,5 km, kde okrem kúpania a prechádzok po promenáde sa môžete občerstviť priamo pri plážových baroch. Milovníci motorových lodí a jácht si môžu prenajať motorovú loď, čln či jachtu v centrách Nautica v prístave v Santa Pola alebo v Alicante.
Gran Alacant je súčasťou mesta Santa Pola, vzdialeného 3,5 km. Santa Pola je typický rybársky prístav, kde si môžete zájsť na trh s čerstvými práve vylovenými rybami, prejsť sa po krásnej promenáde, lemovanej mnohými reštauráciami s čerstvými morskými plodmi, typickou španielskou Paellou či Tapas. Ak vás láka výlet loďou, stačí si na promenáde zakúpiť lístok a iba za 20 min jazdy loďou sa dostanete na ostrov Tabarca, vzdialený 9,3 km.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať Hašáková Judita .
* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 15 %.
** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU".
*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

242.000,- €
Cena nehnuteľnosti 230,- € 1.025.000,- €
76 m²
Celková rozloha 60 m² 430 m²
76 m²
Úžitková plocha 60 m² 209.67 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha76 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--527 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.