Starší RD, 123 m2 zastavaná plocha, pozemok 1516 m2, Veľké Ozorovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trebišov
Lokalita.: Veľké Ozorovce
123 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
62.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

28386x zobrazená v zozname / 2630x zobrazená detailne / 383x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúka udržiavaný jednopodlažný rodinný dom v obci Veľké Ozorovce blízko Sečoviec, ktorý sa nachádza na pozemku o rozlohe 1516 m2. Zastavaná plocha je 123 m2. Samotná stavba je z tehly, dom je zateplený 10cm polystyrénom, strecha je pálená škridla pomerne v dobrom stave. Dom pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne a vstupnej chodby. Časť domu je podpivničená. Podlahu tvorí dlažba, lino, plávajúca podlaha, v celom dome boli teraz menené plastové okná. K domu je prístavba, kde sa dajú dokončiť ešte dve izby. Kúrenie je zabezpečené gamatkami na plyn, ohrev používanej vody je el. bojlerom. Inžinierske siete: elektrika, studňa, kanalizácia do ČOV, plyn.
________________________________________________________________________________
Občianska vybavenosť: škôlka, škola v Sečovciach, v obci sú súkromné potraviny, reštaurácia, obecný úrad, farský úrad. Radi Vám pomôžeme s vybavením HU. Energetický certifikát nie je k dispozícii. PONÚKNITE CENU. Keď Vás daná nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma v prípade akýchkoľvek otázok kontaktovať: tel.:.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Veľkých Ozorovciach

Pozícia realitnej ponuky

62.999,- €
Cena nehnuteľnosti 24.990,- € 500.000,- €
123 m²
Rozloha pozemku 123 m² 16000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku123 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50110 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny