Rodinný dom Trebišov - okolie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trebišov
Lokalita.: Zemplínske Jastrabie
155 m²
1100 m²
neuvedené
4
pôvodný
predaj - Rodinný dom
42.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17527x zobrazená v zozname / 1209x zobrazená detailne / 324x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj 4 - izbový vidiecky dom v obci Zemplínske Jastrabie. Hlavnú stavbu tvorí vidiecky dom čiastočne podpivničený, postavený v roku 1967. Dom je v pôvodnom veľmi dobrom stave. Ďalšou stavbou na pozemku je 2 - izbový kamenný domček, vhodný ako domček pre hostí, garáž, hospodárske a technické budovy. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je oplotený, delený na časť predzáhradka, dvor predný, dvor zadný a veľká zatrávnená záhrada s ovocnými stromami. Lokalita: V obci žije 670 obyvateľov, situovaná je na mierne svahovitom teréne, vzdialená 18 km od Trebišova. Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom a nezosuvovom pásme. Bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 790
Plochy: Pozemok 1100 m2, úžitková plocha 155 m2, zastavaná plocha 906 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - kameň, tehla. STROPY - betón, drevo, priznaný strop drevený. PODLAHY - drevo, dlažba, betón. OMIETKY -vonkajšia omietka - brizolit, vnútorná klasická omietka. OKNÁ - pôvodné drevené. DVERE - exteriérové vchodové drevené, interiérové dvere drevené presklené. STRECHA - valbová, prikrytá protipožiarnymi šindľom. ELEKTRICKÁ PRÍPOJKA - zavedená do domu vzduchom. PLYNOVÁ PRÍPOJKA - na zemný plyn v dome. KANALIZÁCIA - žumpa. KÚRENIE - plynové gamatky. VODA - je zo studne, prípojka obecného vodovodu pred pozemkom, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom.
Popis miestností:
Rodinný dom disponuje troma samostatnými vstupmi.
1. vstup do domu z verandy : dve priestranné prechodné izby. Dvere pôvodné drevené, okná pôvodné drevené, strop drevený, steny omietky, podlaha betón.
2. vstup do domu : chodba, po stranách dve izby, špajza, pivnica. Vstupné dvere drevené, okná pôvodné drevené, stropy betón, steny omietky, podlaha dlažba, betón.
3. vstup do domu : Kuchyňa : Vstupné dvere drevené, okná pôvodné drevené, stropy betón, steny omietky, podlaha betón. Kúpeľňa s vaňou a WC.
Domček pre hostí : Vstupné dvere drevené, okná pôvodné drevené, stropy priznané drevené, podlahy drevené.
Zverejnené údaje týkajúce sa nehnuteľnosti sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Zemplínskom Jastrabí

Inzerovaný rodinný dom v Zemplínskom Jastrabí v cene 42.000,- € je o 18.791 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Zemplínskom Jastrabí. Rozloha je o 96 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Zemplínskom Jastrabí.

Pozícia realitnej ponuky

42.000,- €
Cena nehnuteľnosti 24.990,- € 500.000,- €
1100 m²
Rozloha pozemku 123 m² 16000 m²
906 m²
Zastavaná plocha 60 m² 2300 m²
1100 m²
Celková rozloha 95 m² 16000 m²
155 m²
Úžitková plocha 1 m² 390 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1100 m²
Zastavaná plocha906 m²
Celková rozloha1100 m²
Úžitková plocha155 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb4
Stavpôvodný
Statusaktívne
Parkovanieáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-790 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.