Stavebné pozemky v blízkej dostupnosti do mesta Lučenec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
Ulica.: Hladký majer
600 m²
verejný vodovod
nie
230V
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3751x zobrazená v zozname / 576x zobrazená detailne / 433x zobrazená detailne tento mesiac

Neprehliadnite, výhodná ponuka pre tých ktorí uvažujú o výstavbe rodinného domu !!! Ponúkame na predaj tri stavebné pozemky v blízkej dostupnosti do mesta Lučenec, v osade Hladký majer. Tieto pozemky sú vo výmere pozemok č. 1 = 597 m2, č. 2 = 596 m2 a č. 4 = 873 m2. Inžinierske siete ako voda a elektrina sú na hranici pozemku. Pozemky sú rovinaté, slnečné. K pozemkom prináleží aj podiel z prístupovej komunikácie, táto je široká 6 m. Momentálne je urobená ako štrkovitá a po dokončení výstavby všetkých domov bude prevedené položenie zámockej dlažby. Pozemky sú slnečné, rovinatý a veľmi dobre prístupné zo spoločnej príjazdovej komunikácie a po asfaltovej ceste, o ktorej údržbu sa stará Mesto Lučenec.
Hladký majer sa nachádza len 500 m od okraja Lučenca a 2,5 km od centra Lučenca. Výhodou je tiché bývanie a zároveň je dobrá dostupnosť do mesta autom alebo autobusovou dopravou. Lokalita Hladký Majer pozostáva len z jednej tichej ulice, na ktorej sa nachádza asi 10 rodinných domov, čo ocenia hlavne záujemci o kľudné a tiché bývanie. Cestu k pozemku lemujú stromy, čo umocňuje príjemnú atmosféru prostredia.
Ohľadom bližších informácií a obhliadky ma kontaktujte na tel. čísle . Možnosť kúpy pozemkov aj formou hypotekárneho úveru. Naši hypotekárni špecialisti vám ochotne poradia ohľadom možnosti čerpania úveru.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Lučenci na ulici Hladký majer

Rozloha pozemku na bývanie 600 m2 je o 1588 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Lučenci.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Orientáciajužná
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--506 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.