STAVEBNÝ POZEMOK 1000m2 – KOŠICE BARCA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Barca
Lokalita.: Košice - mestská časť Barca
1000 m²
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
310.000,- €
310,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8708x zobrazená v zozname / 689x zobrazená detailne / 316x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY ponúka stavebný pozemok v mestskej časti Košice Barca. Výmera pozemku je 1000 m2, je rovinatý. Šírka pozemku pri ceste je 21 metrov. Pri pozemku je elektrina, vodovod, kanalizácia, optika, plyn, vlastná studňa a asfaltová cesta. Na pozemku sa nachádza menšia stavba staršieho domu, ktorá môže slúžiť ako zahradný domček, letná kuchynka alebo sklad... . Uvedená lokalita je v zastavanej časti Barce, v širokom okolí sú iba rodinné domy a daný pozemok je podľa územného plánu určený na výstavbu rodinného domu.

JOZUE REALITY s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 16 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Košiciach - Barca

Rozloha pozemku na bývanie 1000 m2 je o 32 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Košiciach - Barca.

Pozícia realitnej ponuky

310.000,- €
Cena nehnuteľnosti 59.900,- € 310.000,- €
1000 m²
Rozloha pozemku 500 m² 1000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1000 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JT-140 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny