Stavebný pozemok 1299m2, Trenčín - Skalka nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Skalka nad Váhom
1299 m²
verejný vodovod
áno
áno
predaj - Pozemky - bývanie
99.000,- €
76,21 €/m2 možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

17583x zobrazená v zozname / 1513x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v Trenčíne – Skalka nad Váhom.
Pozemok o výmere 1299 m2 poskytuje dostatočný priestor pre rôzne možnosti využitia. Jeho rozloha umožňuje výstavbu rodinného domu. Okolie pozemku je obklopené zelenými plochami a prírodou, čo poskytuje príjemné a uvoľnené prostredie.

Pozemok, je vybavený inžinierskymi sieťami. To znamená, že v ňom sú dostupné dôležité pripojenia ako elektrina, voda a kanalizácia. Táto infraštruktúra je dôležitá pre budúce využitie pozemku a umožňuje komfortné a moderné bývanie. Okrem toho je tiež urobený projekt na výstavbu domu na tomto pozemku. Projekt zahŕňa plány na architektúru a dispozíciu domu, aj ďalšie technické podrobnosti týkajúce sa výstavby. Tento projekt môže ale nemusí pomôcť novému majiteľovi, ktorý si chce postaviť vlastný dom. Možná výstavba domu na kľúč. Je dôležité poznamenať, že prebiehajú prípravné práce smerom k získaniu stavebného povolenia. To znamená, že majiteľ aktívne pracuje na získaní potrebných povolení od príslušných orgánov.

Pozemok je situovaný v blízkosti základných občianskych vybaveností, ako sú obchody, reštaurácie, školy a zdravotnícke zariadenia, čo zaručuje pohodlné a komfortné bývanie pre jeho obyvateľov.

Link na video obhliadku: https://www.youtube.com/watch?v=z5ikRrD2cKQ

Cena pozemku je 99.000,-€



V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Skalke nad Váhom

Rozloha pozemku na bývanie 1299 m2 je o 566 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Skalke nad Váhom.

Pozícia realitnej ponuky

99.000,- €
Cena nehnuteľnosti 29.800,- € 690.000,- €
1299 m²
Rozloha pozemku 456 m² 37134 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1299 m²
Vlastníctvoosobné
Statuszľava
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Terénmierny svah
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1972 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny