Stavebný pozemok 297m2 + starý rodinný dom, Vrícko - Martin

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Vrícko
297 m²
studňa a vodovod
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
46.900,- €
157,91 €/m2 možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

16074x zobrazená v zozname / 1559x zobrazená detailne / 363x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS!!!

RADO Reality Vám ponúka na predaj stavebný pozemok s výmerou 297 m2, situovaný v obci Vrícko v Martine. Tento pozemok sa nachádza na miernom svahu a je ľahko prístupný cez asfaltovú prístupovú cestu. Na pozemku momentálne stojí starý rodinný dom, ktorý je vhodný na úplnú rekonštrukciu alebo zbúranie, a jeho koeficient zastavanosti je približne 60 m2.

Výhodou tohto pozemku je, že na ňom sú už existujúce inžinierske siete, vrátane elektrickej a vodovodnej siete, čo výrazne uľahčuje budúcu výstavbu alebo rekonštrukciu. Okrem toho sa na pozemku nachádza aj vlastná studňa, čo je ďalšou výhodou pre budúcich majiteľov. Vzhľadom na dostupnosť inžinierskych sietí a studne máte možnosť rýchlo začať so stavebnými prácami a naplánovať si svoj nový dom podľa vašich predstáv.

Okolie Vrícka je obklopené nádhernou prírodou a nachádza sa v blízkosti Malej Fatry, čo poskytuje množstvo príležitostí na turistiku, horskú cyklistiku a ďalšie outdoorové aktivity. Blízkosť k mestu Martin zabezpečuje prístup ku všetkým potrebným službám a zariadeniam.

Obec Vrícko v Martine na Slovensku je typickou vidieckou dedinou obklopenou krásnou horskou prírodou. V obci sa nachádzajú obchody so základnými potravinami, škola pre deti, ordinácia lekára pre základnú zdravotnú starostlivosť, miestne reštaurácie a kaviarne pre stravovanie a oddych, prístup k verejnej doprave, kultúrne centrum alebo športové zariadenia pre voľný čas, tradičné folklórne zvyky a kultúrne podujatia a priemyselné alebo pracovné príležitosti.

Video obhliadka: https://www.youtube.com/watch?v=KR4VXXiVDug

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie vo Vrícke

Rozloha pozemku na bývanie 297 m2 má priemernú rozlohu pozemku na bývanie vo Vrícke.

Pozícia realitnej ponuky

46.900,- €
Cena nehnuteľnosti 29.990,- € 758.680,- €
297 m²
Rozloha pozemku 297 m² 11672 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku297 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Orientáciazápadná
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2210 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.