Stavebný pozemok 649 m2, Hraničiarska ulica, Vysoka pri Morave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Vysoká pri Morave
Ulica.: Hraničiarska
649 m²
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
106.191,- €
163,62 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1411x zobrazená v zozname / 146x zobrazená detailne / 146x zobrazená detailne tento mesiac

GRAVITAS ponúka na predaj stavebný pozemok so všetkými IS, ktorý je určený na výstavbu rodinného domu vo výmere 639 m2 na Hraničiarskej ulici, v obci Vysoká pri Morave, okres Malacky. V prípade výstavby rodinného domu, je možnosť napojenia sa na IS: elektrika, voda, kanalizácia, ktorá je ukončená v centrálnej obecnej žumpe. Prístupová cesta k pozemku je betonová. Aktuálne prebiehajú kolaudácie IS. Koeficient zastavanosti je 30%. Možná výstavba iba individuálnych rodinných domov, max. 2 poschodia.

Pozemok sa nachádza v kľudnej časti obce Vysoká pri Morave, mimo hlavnej cesty, ale s jednoduchou dostupnosťou do okr. mesta Malacky aj hl. mesta Bratislava. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádzajú jazerá a veľmi pekná okolitá príroda a známe cyklotrasy. Dopravné spojenie: vo vzdialenosti 9 km je nájazd na diaľnicu D2, taktiež pravidelné autobusové spojenie. V blízkosti sa nachádza hraničný prechod do Rakúska – kompa Záhorská Ves – Angern. V obci je kompletná občianska vybavenosť - ZŠ, MŠ, obchody, služby, lekár.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie vo Vysokej pri Moravee na ulici Hraničiarska

Rozloha pozemku na bývanie 649 m2 je o 52 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie vo Vysokej pri Moravee.

Pozícia realitnej ponuky

106.191,- €
Cena nehnuteľnosti 130,- € 580.000,- €
649 m²
Rozloha pozemku 355 m² 5999 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku649 m²
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM-29 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.