SLNEČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK V STAVEBNOM KONANÍ 693m2, NA TÁLKOCH, MARIANKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Marianka
693 m²
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
250.000,- €
360,75 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

9483x zobrazená v zozname / 999x zobrazená detailne / 311x zobrazená detailne tento mesiac

1BCR ponúka exkluzívnom zastúpení na predaj krásny slnečný pozemok na výstavbu rodinného domu s nádhernom prostredí Marianky okres Malacky.

VIDEO OBHIADKA: https://youtu.be/iYIB1MXJ-2U



Slnečný, mierne svahovitý pozemok s prístupovou cestou už s projektom podaním na stavebné povolenie. Aktuálne je projekt 3 podlažného rodinného domu vo finálnej fáze v konaní stavebného povolenia. Inžinierske siete verejná voda, kanalizácia a elektina sú dostupné na pozemku. Veľkou výhodou Marianky je rýchla dostupnosť do Bratislavy (8 km) a ideálne napojenie na hlavné diaľničné ťahy. Jedná sa o exkluzívny pozemok s krásnym výhľadom!

Na pozemku je možné realizovať aj vlastný projekt rodinného domu a nie je nutné pokračovať s aktuálnym projektom!

POPIS:


- Plocha pozemku: 693,00m2
- Zastavaná plocha s TI: 173,23m2
- Zastavaná plocha bez TI:167,62m2
- Max. zastavaná plocha: 173,25m2
- Zastavanosť: 25,00%
- Spevnené plochy: 80,19m2
- Zeleň: 475,17m2
- šírka pozemku: max. cca.27m
- orientácia: Západ
- mierne svahovity
- prístupová cesta

LOKALITA A OKOLIE:


Marianka je známe pútnické miesto, najstaršie na území bývalého Uhorska. Nachádza sa na úpätí Malých Karpát, v južnej časti Záhoria, severne od hlavného mesta Bratislavy. Vyznačuje sa skvelou cestnou dopravnou dostupnosťou ako do Bratislavy, tak aj do okolitých miest (Stupava, Malacky,...). V Marianke sa nachádza Materská škola, Základná škola a v blízkosti kompletná sieť obchodov.

CENA: 250 000EUR


VIDEO OBHIADKA: https://youtu.be/iYIB1MXJ-2U


ID:

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas! 

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať +



© Text a fotografie je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Pôdorys je informačný. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Marianke

Rozloha pozemku na bývanie 693 m2 je o 544 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Marianke. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Marianke. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

250.000,- €
Cena nehnuteľnosti 130,- € 580.000,- €
693 m²
Rozloha pozemku 355 m² 5999 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku693 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Orientáciajuhozápadná
Terénmierny svah
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-818141237 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.