STAVEBNÝ POZEMOK S PROJEKTOM A STAV.POVOLENÍM, 4+KK BUNGALOV, VÝMERA 8

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Lietava
823 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie - Novostavba
78.000,- €
94,78 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

45593x zobrazená v zozname / 3125x zobrazená detailne / 387x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ************************* https://youtu.be/rVjzUNRQ9Qg *************************

TUreality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj stavebný pozemok s projektom a s právoplatným stavebným povolením na novostavbu 4+KK rodinného domu v obci Lietava, ktorá je vzdialená len cca 10km od krajského mesta Žilina. Pozemok sa nachádza v novopostavenej časti nových rodinných domov v slepej nepriechodnej uličke s krásnym výhľadom na okolitú krajinu.

K pozemku vedie asfaltová obecná cesta. Na pozemku sú aktuálne všetky inžinierske siete: obecný vodovod, kanalizácia, plyn, elektrina.

Pozemok sa predáva spolu s výstavbou naprojektovaného domu alebo vami zvoleného katalógového, popr. svojho vlastného projektu poschodového domu.

Navrhnutý projekt bungalovu má zastavanú plochu 189m² spolu s terasou o výmere 41m², úžitkovú plochu 103m². Vnútorná garáž je o výmere 16m², prístrešok pred domom má veľkosť 18m².

Dispozícia: vstupné zádverie, WC, kuchyňa spojená s obývacou izbou, kúpeľňa, technická miestnosti a 3 samostatné miestnosti: spálňa a 2 izby.
Výhoda je, že budúci vlastník si môže zmeniť vnútorné priečky a tým pádom pozmeniť dispozíciu podľa vlastných predstáv. Vykurovanie je navrhnuté plynovým kotlom alebo tepelným čerpadlom.

Aktuálny projekt do stavu "hrubá stavba" je za cenu 109.500€. V danej cene je zahrnuté: vyhotovenie základovej dosky, vymurovanie obvodových + vnútorných priečok pórobetónovými tvárnicami, krov, strešná krytina fatrafol a napojenie domu na inžinierske siete.

V prípade záujmu je možné dom dokončiť do stavu "holodom", poprípade "na kľúč". Financovanie pozemku ako aj výstavby domu je možné cez HÚ, s ktorým Vám radi pomôžeme.

V okolí je dobrá občianska vybavenosť: potraviny, škôlka, ihrisko, autobusová zastávka a pod. Tiché prostredie spolu s krásnym výhľadom na okolitú krajinu dotvárajú ideálne bývanie pre 3-5 člennú rodinu. Neváhajte dohodnúť termín obhliadky už dnes. Mapa uvádza len orientačné rozmery. Bližšie info: alebo na tel. čísle

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

78.000,- €
Cena nehnuteľnosti 25.700,- € 260.000,- €
823 m²
Rozloha pozemku 321 m² 2147 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku823 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-49847 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny