Stavebný pozemok v obci Tvrdomestice s rozlohou 1289m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Tvrdomestice
1289 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

37692x zobrazená v zozname / 5142x zobrazená detailne / 235x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj stavebný pozemok na predaj v obci Tvrdomestice s rozlohou 1289m2. Pozemok je rovinatý a vedie k nemu asfaltová prístupová cesta. Všetky inžinierske siete sa nachádzajú pri pozemku. Rozmery pozemku sú 27 x 48 metrov.
Obec Tvrdomestice leží na podhorí považského Inovca v krásnej prírode mikroregiónu Duchonka. Energeticky certifikát nebol predložený. V prípade záujmu ma kontaktujte na alebo na tel.č:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie vo Tvrdomesticiach

Rozloha pozemku na bývanie 1289 m2 je o 157 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie vo Tvrdomesticiach.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1289 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-45624 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.