Štýlový rodinný dom v Šoporni na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Šoporňa
117 m²
455 m²
predaj - Rodinný dom
242.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2183x zobrazená v zozname / 214x zobrazená detailne / 38x zobrazená detailne tento mesiac

Celoslovensky úspešne pôsobiaca realitná kancelária DOBRÉ REALITY s r. o. ponúka na predaj rodinný dom v obci Šoporňa (okres Galanta). Obec Šoporňa disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou s výbornou dopravnou dostupnosťou do okolitých obcí a miest a ponúka širokú paletu voľnočasových možností (priehrada Kráľová, kultúrno-spoločenské podujatia s dôrazom na tradície i športové či relaxačné možnosti).


Ponúkaná zrekonštruovaná nehnuteľnosť sa nachádza v tichej časti obce a bola postavená v roku 1988. V roku 2003 prešiel tento poschodový rodinný dom rozsiahlejšou rekonštrukciou. Prízemie disponuje vstupnou chodbou, obývacou izbou so schodiskom a pôsobivým krbom, kuchyňou (bez kuchynskej linky, s digestorom), komorou a jedálňou. Súčasťou prízemia je i kúpeľňa (práčovňa) so sprchovacím kútom i samostatným WC. Na prízemí sa nachádza i kotolňa so zaujímavým uzatvárateľným odkladacím priestorom, ktorý vedie popod schodisko.

Poschodie ponúka príjemné bývanie v štyroch izbách ( tri izby sú klimatizované). Súčasťou dvoch horných izieb sú vstavané skrine, núkajúce dostatok skladovacieho priestoru. Každá izba má balkón, ktorý je zabezpečený nerezovým zábradlím. Na poschodí nechýba kúpeľňa s rohovou vaňou a sprchovacím kútom + samostatným WC. Bonusom poschodia je menší šatník.

Ponúkaný rodinný dom so zastavanou plochou 117 m2 a pozemkom (455 m2) je čiastočne podpivničený, s odkladacím priestorom na povale. Dom disponuje samostatnou garážou (24 m2), záhradou so zabudovaným závlahovým systémom, studňou, voliérou, sympatickou prekrytou terasou zo zadnej strany domu i dreveným záhradným domčekom. Kúrenie je zabezpečené radiátormi a plynovým ohrevom vody, dom je napojený na obecnú kanalizáciu.


Vzdialenosti:


Šoporňa-Sereď: 8 km
Šoporňa-Šaľa: 15 km

Šoporňa-Nitra: 26 km


Šoporňa-Galanta: 15 km
Šoporňa-Bratislava: 80 km

Cena ponúkanej nehnuteľnosti: 242 000€





V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte na mob. č.: alebo e-mailom:

Nech sa páči, tu sa o mne dozviete viac: https://profilmaklera.sk/bc-zlatica-gregorova/

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Šoporni

Pozícia realitnej ponuky

242.000,- €
Cena nehnuteľnosti 32.000,- € 690.000,- €
455 m²
Rozloha pozemku 65 m² 6060 m²
117 m²
Zastavaná plocha 50 m² 827 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku455 m²
Zastavaná plocha117 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047192 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.