TUreality ponúka na predaj 3 izbový byt s nádherným výhľadom, s balkón

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
60 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

17989x zobrazená v zozname / 1227x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3 izbový byt o celkovej rozlohe 60 m2 nachádza sa na 6 poschodí v tichej lokalite Šípok mesta Partizánske. Bytový dom: je po rekonštrukcii zateplený s výťahom. Byt má balkón, patrí k nemu pivnica. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa podlahy a bytové jadro. Dispozícia bytu: vstupná izba, obývacia izba, 2x neprechodné izby, kuchyňa, kúpeľňa a samostatné WC.
Bytový dom: je po rekonštrukcii zateplený s výťahom. Byt má balkón, patrí k nemu pivnica.
Lokalita: Byt sa nachádza v tichšej a zelenej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou. Byt je v osobnom vlastníctve. Energetický certifikát nebol predložený. Pre viac info:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Partizánskom

Podrobné informácie

Rozloha pozemku60 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51176 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.