TUreality ponúka pekný 2i byt s predzáhradkou v Ružinove, Hrachová ul,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
55 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
249.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21192x zobrazená v zozname / 1073x zobrazená detailne / 298x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný 2i byt s predzáhradkou v tehlovej novostavbe na Hrachovej ulici v Ružinove. Byt má výmeru 54,82 m2 + 107 m2 predzáhradka a nachádza sa na prízemí tehlovej novostavby so samostatným vchodom z ulice v stráženom areáli (24/7).
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchynským kútom, samostatnej nepriechodnej spálne, kúpeľne s WC, šatníka a predzáhradky. Zo spálne a z obývačky sa dá vyjsť na predzáhradku. V byte je klimatizácia a zabezpečovací systém Jablotron. Kuchyňa má vstavanú umývačku riadu a samostatne stojacu chladničku s mrazničkou. Na predzáhradke je samostatne stojaci záhradný domček s prívodom vody, taktiež je na predzáhradke vymurované sedenie, ktoré zároveň slúži ako záhon na kvety a stromy. Záhrada má samostatný vchod, ktorý je situovaný vedľa bytu. Mesačné náklady sú 162€ + 25€ elektrina.
Bytový dom sa nachádza v pokojnej lokalite Ružinova s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra mesta. Bezplatné parkovanie v areáli za rampou.

Cena bytu je 249.000,-Eur + provízia RK.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

249.000,- €
Cena nehnuteľnosti 76.847,- € 390.000,- €
55 m²
Rozloha pozemku 35 m² 79 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku55 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52189 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.