TUreality ponúka perspektívny RD v TOP lokalite Karlovej Vsi, Púpavová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
107 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
449.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3555x zobrazená v zozname / 299x zobrazená detailne / 199x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj perspektívny 4izbový rodinný dom na Púpavovej ulici v Karlovej Vsi. Dom má výmeru 107,5 m2 a nachádza sa na pozemku o veľkosti 243 m2 s JV a SZ orientáciou. Zo zadnej strany domu sú na spodnom podlaží dve samostatné garáže, každá o veľkosti 15 m2. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete – elektrina, plyn, voda, kanalizácia. Kúrenie a ohrev TÚV je zabezpečené plynovým kotlom.
Dispozične RD pozostáva zo vstupnej chodby, haly, štyroch samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC, komory a lodžie. V dome bola zrekonštruovaná predná izba s novými plastovými oknami, vymenené vstupné bezpečnostné dvere a strešná izolácia, inak sa predáva v pôvodnom stave a je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Nehnuteľnosť má obrovský potenciál vzhľadom na široké možnosti dispozičných zmien, ktoré ponúka novému majiteľovi, zároveň poskytuje bezproblémové parkovanie pre 5 - 6 vozidiel a azda najväčším benefitom, ktorý získa nový majiteľ je úžasná a lukratívna lokalita plná zelene. Mesačné náklady na prevádzku domu sú cca 170€.
Dom sa nachádza v pokojnej a obľúbenej lokalite Karlovej Vsi v tesnom susedstve Líščieho údolia. V blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť - MŠ, ZŠ, OD Centrum, obchody, reštaurácie, banka, plaváreň v IUVENTE, letné kúpalisko Rosnička, MHD zastávka električky 2 min od domu. Lokalita ponúka aj bohaté možnosti na voľnočasové aktivity - Líščie údolie, cyklotrasy, turistické chodníky a množstvo detských ihrísk. Do centra mesta sa dostanete električkou za 15 min, resp. autom za 12 min.

Cena nehnuteľnosti je 449.999,-Eur.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Karlova Ves

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

449.999,- €
Cena nehnuteľnosti 449.999,- € 960.000,- €
107 m²
Rozloha pozemku 107 m² 887 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku107 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53336 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.