Unikátny a plne funkčný rodinný Penzión v obci, Rastislavice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Rastislavice
950 m²
2119 m²
2
11
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
prenájom - Hotely a penzióny
4.500,- €/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

27207x zobrazená v zozname / 1430x zobrazená detailne / 320x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom, rodinný zabehnutý Penzión dýchajúci pokojnou a prívetivou atmosférou v obci Rastislavice s reštauráciou a rozvozom jedál do okolitých obcí, s vynikajúcim hodnotením Google Maps 4,6/5, Booking.com 9,1/10.

Vyhľadávaná lokalita v blízkosti krajského mesta Nitra (25 min) a okresných miest Šaľa (15 min), Nové Zámky (20 min). Len na skok do termálneho celoročného kúpaliska Thermalpark Nitrava v susediacej obci Poľný Kesov (3 min), ktoré ponúka ubytovaným hosťom v Penzióne relaxačné vyžitie na vysokej úrovni.

Historická budova Penziónu pochádza z 18 storočia a slúžila ako majer a neskôr ako pohostinstvo. Rozsiahlou, ale citlivou rekonštrukciou od roku 2011 boli renovované a upravené priestory do súčasnej podoby s prihliadnutím na pôvodný štýl a zachovania Génius Loci.

Slnečný Penzión ponúka komfortné ubytovanie v celkovej kapacite až 29 osôb v luxusne zariadených izbách či apartmánoch v provensálskom štýle. Každá izba je vybavená klimatizáciou, wifi, mini barom, trezorom, TV, samostatnou kúpeľňou so sociálnym zariadením. Apartmány ponúkajú v nadštandarde aj Nespresso, rýchlovarná kanvica. Jednotlivé apartmány, ako „vlajkové lode“ Penziónu majú rôzne pridané hodnoty samostatná plnohodnotná kuchyňa + práčka alebo vlastná interiérová infrasauna, walk in shower, super screen TV.

Plnohodnotná Reštaurácia s kompletne vybavenou kuchyňou, inventárom a gastro zariadením (2x elektrický konvektomat, plynový 4 horák, umývačka riadku, chladiaci pult, pizza stôl, miesič na cesto, 2x fritéza, chladnička, nárezový stroj). Samostatný suchý sklad, veľkokapacitný policový walk in fridge a walk in freezer. Kapacity interiéru s dobovým zariadením kvalitným mobiliárom a inventárom tvorí, barová časť 40 osôb, plne klimatizovaná reštauračná časť 40 osôb, zimná terasa 40 osôb a pohodlné exteriérové posedenie 24 osôb.

Klenotom Penziónu je vínna pivnica v suteréne s historickým klenbovými stropmi, s dobovým masívnym dreveným sedením s kapacitou 16 osôb. Relaxačnú, pokojnú atmosféru Penziónu ponúka privátny vnútorný dvor s altánkom s posedením, vírivkou pre 6 osôb a fínskou saunou.

Kvalitne zariadený Penzión disponuje aj vlastným parkoviskom pre zákazníkov s uzatvárateľnou bránou vo dvore pre 10 automobilov. Súkromné parkovisko pre privátnu klientelu s uzatvárateľnou bránou ako aj samostatný vchod zo zdanej časti prevádzky. Neodmysliteľnou súčasťou zázemia Penziónu sú aj externé sklady plus vlastná práčovňa.

Toto všetko sa rozkladá na pozemkoch o veľkosti viac ako 2100m2.

Penzión je po dohode možné aj odpredať, plne funkčný s kompletným vybavením.


TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu hotela a penzionu v Rastislaviciach

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2119 m²
Celková rozloha950 m²
Počet poschodí2
Počet izieb11
Vlastníctvoiné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetiné
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GE-580 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.