Usadlosť obklopená lesom s potôčikom na polosamote v Lysej pod Makytou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Lysá pod Makytou
115 m²
6191 m²
predaj - Rodinný dom
139.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

847x zobrazená v zozname / 81x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

Usadlosť obklopená lesom s potôčikom na polosamote v Lysej pod Makytou. Rodinný dom pozostáva z 2 nadzemných podlaží a pivnice.
1.NP: vstupná chodba, kotolňa so schodami do podkrovia, kúpeľňa s WC, chodba, kuchyňa s pecou, obývacia izba, spálňa, izba
2.NP: chodba, sčasti pripravená izba, spálňa, veľký balkón - terasa, zvyšok podkrovia ponúka po rekonštrukcii ďalší obytný priestor
Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou - podlaha v 2 miestnostiach, okná - rok 2019, strecha - rok 2014, zníženie stropu v obývacej izbe, ktorý plánovala aj v kuchyni. Kúrenie je zabezpečené centrálne kúrenie kotlom, prípadne sa dá aj pecou.. Voda je stiahnutá z 2 výdatných studní, možnosť prepínania.

Pozemok o celkovej rozlohe 6191 m2 poskytuje ideálne možnosti na relax, oddych od mesta, pestovanie i chov. Stoja tu hospodárske budovy: priestranná stodola s chlievmi a kurínom, drevená garáž využívaná ako kôlňa a menšia chatka. Pozemok v dolnej časti predeľuje potôčik, ktorého zurčanie dopĺňa čaro tohto miesta.
Za potokom je starší sad ovocných stromov. Nový sad so záhradou sa nachádza pod domom, v oplotenej časti. Všetkému sa tu darí, pretože pozemok je celý deň zaliaty slnkom. Vrchnú časť pozemku tvorí les, kde rastú huby a lesné plody.
Okolie ponúka bohaté možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, bežkovanie i lyžovanie v cca 10 km vzdialenom SKI Čertov. Výhoda je dostupnosť pár km do ČR a 17 km do okresného mesta Púchov, kde je aj výjazd na diaľnicu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Lysej pod Makytou

Inzerovaný rodinný dom v Lysej pod Makytou v cene 139.900,- € je o 4.156 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Lysej pod Makytou. Rozloha je o 27 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Lysej pod Makytou.

Pozícia realitnej ponuky

139.900,- €
Cena nehnuteľnosti 68.000,- € 880.000,- €
6191 m²
Rozloha pozemku 105 m² 6191 m²
115 m²
Úžitková plocha 1 m² 524.12 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku6191 m²
Úžitková plocha115 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288497287679 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.