Na BÝVANIE alebo ako VÍKENDOVÝ DOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Lazy pod Makytou
Ulica.: Tisové
134 m²
2109 m²
predaj - Rodinný dom
206.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6409x zobrazená v zozname / 598x zobrazená detailne / 361x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 134m2. Nachádza sa na 1015m2 slnečnom, rovinatom pozemku, pričom k pozemku prislúcha aj svahovitejší pozemok nad domom o výmere 1094m2. Spolu je výmera pozemku 2109m2. Dom je situovaný v krásnom horskom prostredí, v tichej ulici obce Lazy pod Makytou časť Tisové. Nachádza sa cca 20km od mesta Púchov.

Dispozícia domu:


Prízemie: vstupná veranda s letnou kuchynkou, priestranná obývačka s krbom s výstupom na terasu, kuchyňa so špajzou a kúpeľňa so sprchovacím kútom a s WC
Poschodie: 3x izba a samostatné WC

O dome:


18 ročný dom je napojený na obecnú vodu, zároveň sa na pozemku nachádza studňa. Odpad je riešený žumpou (12m3). Kúrenie je zabezpečené elektrickými radiátormi + v kuchyni sa nachádza pec na tuhé palivo, taktiež z krbu sú prieduchy do dvoch izieb. Prístupová cesta je obecná, asfaltová – celoročne udržiavaná.

Môj tip:


Prostredie prináša novému majiteľovi priestor na naozaj veľmi širokú realizáciu. Pretože dom je vhodný ako na trvalé bývanie, zároveň môže byť využívaný aj ako víkendový dom. Prípadne môžete dom kúpiť na investíciu a prenajímať ho.

Čo by Vás mohlo zaujímať:


• Dom sa predáva zariadený (ale nie je podmienka)
• Celý pozemok je oplotený
• Súčasťou pozemku je aj hospodárska budova a pivnica vo svahu

• Poteší Vás autobusová zastávka oproti domu



Výhody:
Neoceniteľnými výhodami sú obľúbená a vyhľadávaná oblasť, kľudné prostredie, lyžovanie, cykloturistika, pešia turistika pre náročných i menej náročných turistov v okolí. V blízkom okolí sú bežkárske trasy, wellness hotely, detské ihrisko, mini ZOO, veľa turistických chodníkov, cyklotrasy a na svoje si samozrejme prídu aj hubári. Vo výbornej dostupnosti sa nachádzajú strediská poskytujúce celoročné aktívne vyžite:

• Ski Čertov 9km


• Ski centrum Kohútka 15km
• kúpele Nimnica cca 23km

Teším sa na obhliadku s Vami!


V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Lazoch pod Makytou na ulici Tisové

Inzerovaný rodinný dom na ulici Tisové v Lazoch pod Makytou v cene 206.000,- € je o 52.993 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Lazoch pod Makytou. Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Lazoch pod Makytou.

Pozícia realitnej ponuky

206.000,- €
Cena nehnuteľnosti 68.000,- € 880.000,- €
2109 m²
Rozloha pozemku 105 m² 6191 m²
134 m²
Úžitková plocha 1 m² 524.12 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2109 m²
Úžitková plocha134 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--213 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.