Útulná murovaná chata Tále Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Bystrá
Ulica.: Tále
90 m²
120 m²
2
2
čiastočne prerobený
verejný vodovod
230V
žumpa
predaj - Chata
199.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

29161x zobrazená v zozname / 2355x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

Chata sa nachádza v prekrásnej scenérii Nízkotatranského národného parku lemovanej vrchmi Dereše, Chopok, Ďumbier a širokým pásom lúk zvaným tiež Tále. Je situovaná v lese na pokojnom mieste, na mierne svahovitom slnečnom pozemku.

Murovaná stavba je z časti podpivničená a je po čiastočnej rekonštrukcii z roku 2008. Na prízemí sa nachádzajú skladové priestory. Na poschodí je vstupná chodba, obývacia izba s krbovými kachľami, terasa, kuchyňa a kúpeľňa s toaletou. Podkrovie tvorí jeden otvorený priestor a balkón. Je tu zavedená elektrina, vodovod a odpad je zvedený do žumpy. Na pozemku pri chate je dreváreň, posedenie s ohniskom a miesto na parkovanie pre dve autá. Ku chate vedie udržiavaná spevnená cesta.

Vzdušnou čiarou vzdialené 570 metrov je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk).

2km od chaty sa nachádza vodná nádrž Krpáčovo.


7km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk).
Obľúbené hotely Partizán (partizan.sk) a Hotel Stupka sú od chaty vzdialené cca 10 min pešo. V lete je obľúbeným cieľom turistov Bystrianska.

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk a na našich sociálnych sieťach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Bystrej na ulici Tále

Inzerovaný chatu na ulici Tále v Bystrej v cene 199.000,- € je o 36.479 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Bystrej. Rozloha je o 67 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Bystrej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 chát v Bystrej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-12...

Pozícia realitnej ponuky

199.000,- €
Cena nehnuteľnosti 42.000,- € 1.650.000,- €
120 m²
Rozloha pozemku 120 m² 3100 m²
50 m²
Zastavaná plocha 31 m² 219 m²
120 m²
Celková rozloha 75 m² 3100 m²
90 m²
Úžitková plocha 65 m² 800 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku120 m²
Zastavaná plocha50 m²
Celková rozloha120 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-122 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.