Thermal park Dunajská Streda, moderný kvalitný nadštandardý RD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Thermal park
99 m²
450 m²
4
nie
holopriestor
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
199.990,- € výhodná ponuka, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

26411x zobrazená v zozname / 1541x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

Centrum realít ponúka na predaj novostavbu 4-izbového nadštandardného bungalovu (súčasť dvojdomu) vo vynikajúcej lokalite v Dunajskej Strede – priamo pri Thermal parku, mimoriadne obľúbeného a vychýreného termálneho kúpaliska, v tichej a veľmi príjemnej lokalite s vynikajúcim dopravným napojením na novovybudovanú rýchlostnú cestu R7 - trasa Dunajská Streda – Šamorín – Bratislava centrum (cca 30 minút). Aktuálne štádium je síce holodom, ale dom Vám po dohode môže majiteľ dokončiť do štandardu bez akýchkoľvek starostí. Vynikajúca časť Dunajskej Stredy, okolité prostredie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a množstvo rozmanitých športových a kultúrnych aktivít. V bezprostrednom okolí sú krásne a moderné domy, obývané prevažne mladými rodinami.

RD bude skolaudovaný v 5/2023.



Dom je stavaný podľa individuálneho krásneho a moderného projektu. Každý dom má svoje vlastné obvodové múry, medzi nosnou a deliacou stenou medzi domami je 50 mm medzera vyplnená izoláciou, vrátane osobitného pripojenia na elektrinu, plyn, verejný vodovod a kanalizáciu.

Dom je súčasťou priestranného dvojdomu. Disponuje 4 izbami (obývacia miestnosť prepojená s jedálňou a kuchyňou plus 3 samostatné spálne, sociálne zázemie, technická miestnosť a úložný priestor v podkroví. Dvojdom je naprojektovaný tak, aby bolo dodržané maximálne možné súkromie pre každého z budúcich majiteľov. Samozrejmosťou sú vyhradené parkovacie státia a priestranná terasa s priamym vstupom z dennej časti. Domy spĺňajú požiadavky aj náročnejších klientov.

Zastavaná plocha je 122 m2 a jeho úžitková plocha je 99 m2. Ku každému domu patrí pozemok o výmere až 450 m2.

Dennú časť tvorí priestranná obývacia izba s nadčasovým francúzskym oknom vedúcim na terasu a veľkú záhradu, príjemne prepojená s kuchyňou a jedálňou. Zázemie tvorí technická miestnosť, predsieň s priestorom pre vstavanú skriňu a botník, kúpeľňa s umývadlom, sprchovým kútom a toaletou. Nočnú časť domu tvoria 3 samostatné veľké spálne, z chodby sú samostatné vstupy na toaletu s umývadlom a do krásnej kúpeľne s vaňou, navyše aj sprchovým kútom.

Technické riešenie domu: obvod a nosné steny – brúsená tehla 30 cm, interiér 11,5 cm, zateplenie 15 cm polystyrénom EPS 70, sedlová strecha Terran –strešná izolácia 2 x 20 cm minerálna vlna, sadrokartónový strop, podlahová izolácia polystyrénom o hrúbke 10 cm, vonkajšia fasádna silikónová omietka, cementový poter – hrúbka 6 cm, okapové zvody, hromozvod na komplet + revízia, omietky vápenno-cementové, plastové 6 komorové okná s trojsklom v prevedení antracit, vnútri biele, vchodové bezpečnostné dvere vo farbe, teplovodné podlahové kúrenie, 2 parkovacie miesta v zámkovej dlažbe. Satelitný, bezpečnostný a internetový rozvod v každej izbe. Elektrika 220/380. Predpríprava na alarm.

Pôdorys na vyžiadanie.



Cena tohto moderného domu je 199990€ v štádiu holodom s možnosťou dokončenia do štandardu po dohode. V cene nehnuteľnosti je započítaný právny a hypotekárny servis.

Poskytujeme TOP servis v oblasti hypoték. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám k dispozícii, Ing. Andrea Nagyová tel.: , e-mail:

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dunajskej Strede na ulici Thermal park

Inzerovaný rodinný dom na ulici Thermal park v Dunajskej Strede v cene 199.990,- € je o 617 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Dunajskej Strede. Rozloha je o 54 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Dunajskej Strede. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Dunajskej Strede. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911890.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

199.990,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
450 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
99 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1174 m²
99 m²
Celková rozloha 55 m² 2370 m²
99 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku450 m²
Zastavaná plocha99 m²
Celková rozloha99 m²
Úžitková plocha99 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--24 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny