VEĽKORYSÁ ZÁHRADA V OBKLOPENÍ PRÍRODY S KRÁSNYM VÝHĽADOM - DNV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Waitov Lom
1024 m²
predaj - Záhrady
76.000,- €
74,22 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

6765x zobrazená v zozname / 721x zobrazená detailne / 373x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame pozemok o rozlohe 1024m², ktorý sa nachádza v okrajovej časti Devínskej Novej Vsi, v blízkosti Devína. Pozemok je svahovitý, prístup na pozemok je z hlavnej cesty po kovových schodoch. Dominantou pozemka je prekrásny výhľad na rieku Morava.
Na pozemku sa nachádza chatka, ktorá je v pôvodnom stave a s rozlohou 22 m².
K dispozícii sú inžinierske siete - elektrina a mestská voda.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Kremeľská ulica,Devínska Nová Ves
* výmera pozemku: 1204 m²
* výmera záhradnej chatky: 22 m²
* chatka má vlastné súpisné číslo
* k dispozícii je mestská voda a elektrina
* pozemok je oplotený
* pozemok nie je udržiavaný posledné roky

LOKALITA


Bratislavská mestská časť Devínska Nová Ves sa postupne začína veľmi rozrastať, čo umožnuje lepšiu občiansku vybavenosť a dostupnosť. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť, vrátane niekoľkých materských a základných škôl, nákupne stredisko, kde sa nachádzajú rôzne služby, obchody s oblečením, domáce potreby, TESCO, gastro priestory, LIDL a potraviny KRAJ. Na začiatku pri diaľničnom obchvate nemôže chýbať ani obľúbený obchodný dom Bory Mall, Kaufland, Möbelix, Merkury Market, Decathlon, Hornbach, Metro a onedlho pribudnú ďalšie nové obchodné reťazce.

CENA: 76.000,00,-EUR


V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás základný poplatok za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš šikovný hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky, než klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Waitove Lom

Rozloha záhrady 1024 m2 je o 369 metrov menšia ako je priemerná rozloha záhrady v Waitove Lom.

Pozícia realitnej ponuky

76.000,- €
Cena nehnuteľnosti 76.000,- € 280.000,- €
1024 m²
Rozloha pozemku 1024 m² 1210 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1024 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81820105 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.