Veľký 1i byt v centre Šamorína + parkovisko

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Šamorín
35 m²
4
2
1
nie
úplne prerobený
nie
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6653x zobrazená v zozname / 364x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

RADO I Jozef z RADO Reality Group Vám ponúka na prenájom krásny, moderný 1-izbový byt v centre Šamoríne. Byt sa nachádza na 2. poschodí 4 -poschodového obytného domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 35 m2. V byte sa nachádza obývačka s kuchynským kútom, predsieň so vstavanými skriňami, kúpeľňa s WC a špajza. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so spotrebičmi (elektrická varná doska, mikrovlnná rúra, chladnička). Obývačka je vybavená so sedačkou, skrinkou pod TV, spacia časť je oddelená s dvojposteľou. Kúpeľňa je vybavená s sprchovým kútom, umývadlom, prípojkou na práčku a WC. V byte nie je klimatizácia. K bytu prislúcha aj vlastné parkovacie miesto pred bytovkou.

Byt je orientovaný na Sever.


V blízkosti bytu je dostupná kompletná občianska vybavenosť ako obchody, úrady, školy i ambulancie lekárov. Bytový dom je čistý s dobrými susedmi.
Cena prenájmu je 500€/mesiac mesačne vrátane režijných nákladov. Byt je voľný k nasťahovaniu od 1.6.2024. V byte je zakázané chovať zvieratá a fajčiť.



RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Viac na: https://www.zoznamrealit.sk/velky-1i-byt-v-top-lokalite-samorina-parkovisko-823991

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha35 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb1
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciaseverná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky