Veľký 2 izbový byt s wellness, Zámocká ulica, Bratislava I.Staré Mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Zámocká
180 m²
5
4
2
áno - 1 auto
áno - 1
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.990,- € wellness, klimatizácia, parkovacie miesto, internet
Ponúknite vlastnú cenu

7984x zobrazená v zozname / 540x zobrazená detailne / 540x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Ponúkame na prenájom veľký luxusný dizajnový 2 izbový byt v novostavbe s vlastným wellness pri Bratislavskom hrade, Bratislava I. Staré Mesto, Zámocká ulica. Byt sa nachádza na 4/5 poschodí s výťahom. Výmera bytu je 150 m2, patrí k nemu terasa o rozlohe 30 m2 + garážové státie.
STAV BYTU:
V byte sú použité najkvalitnejšie technológie a materiály ako taliansky mramor, masívne drevo a audio technika, hliníkové okná, podlahové kúrenie, bezpečnostné dvere, kuchynská linka na mieru.
Byt sa prenajíma plne zariadený s najvyšším štandardom a vybavený spotrebičmi - sporák, chladnička, práčka, TV, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, klimatizácia, vínna chladnička.
DISPOZICIA BYTU: Vstupná hala vedie do rozľahlej spoločnej miestnosti, kde sa nachádza kuchyňa a obývacia izba s pracovným kútom, spálňa je prepojená s rozľahlým šatníkom a vlastnou kúpeľňou. Hlavná kúpeľňa je prepojená s wellness miestnosťou, kde sa nachádza sauna, masážna vírivka a oddychová časť s audiom a atmosférickým pod svietením. Terasa je zapustená do svahu a ponúka dostatok súkromia ako aj slnka

Byt je voľný ihneď.


Cena za prenájom je 1990,-€ vrátane energií, internetu a parkovacieho miesta.
PLATBY:

Depozit - 1990,-€, nájom - 1990,-€ , provízia RK - 990,-€.


LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha180 m²
Úžitková plocha180 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátC
Predzáhradkanie
Oknáhliníkové
Novostavbaáno