Veľký 5 izbový dom vo vynikajúcej lokalite pri lese

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
339 m²
734 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2375x zobrazená v zozname / 267x zobrazená detailne / 267x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 5 izbový Rodinný dom s garážou po kompletnej rekonštrukcii v Nitrianskych Hrnčiarovciach. Situovaný je na 7,3 árovom upravenom pozemku, v pokojnej lokalite a v blízkosti lesa. Zaujímavosťou domu okrem iného sú priestranná domáca posilňovňa a kamenná vínna pivnica.

Samotný dom pred 5 rokmi prešiel rozsiahlou a modernou kompletnou rekonštrukciou interiéru. Pri rekonštrukcii sa menila aj dispozícia domu pri ktorej sa myslelo hlavne na praktickosť a moderný štýl bývania, najmä pre mladé rodiny s deťmi.

Na prízemí vznikla veľká obývacia izba s jedálňou s výstupom na terasu, priestranná kuchyňa s barovým pultom a veľkou pracovnou plochou. Ďalej sa na prízemí nachádza ešte kúpeľňa s walk-in sprchový kútom a toaletou.

Na poschodí sa nachádza manželská izba s roldor skriňou a východom na balkón, detská izba, kúpeľňa s vaňou a s toaletou, šatník, ďalej hosťovská izba a menšia izba ideálna ako napríklad pracovňa.

V suteréne máme celé technické zázemie vyriešené v práčovni, v ktorej sa nachádza aj kotolňa, garáž s dostatkom úložného miesta. Ďalej spomínaná domáca posilňovňa, vínna pivnica a slovenská izba.

Lokalita: Nitrianske Hrnčiarovce sú vyhľadávaná obec na skok od centra Nitry, s kompletnou občianskou vybavenosťou ( obchody, kaviareň, škola, škôlka, reštaurácie ... ) a veľkou výhodou je mestská hromadná doprava, ktorá najmä rodinám uľahčí logistiku s deťmi.

Názor makléra: Určite najväčšou výhodou domu je počet izieb a jeho lokalita. Pre väčšiu rodinu ktorá potrebuje byť na dosah mestu ideálne riešenie. Ďalej za výhodu považujem priestranný suterén, kde budú mať nový majitelia možnosti sebarealizácie.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118080



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Nitre

Rozloha je o 146 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Nitre. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 rodinných domov v Nitre. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Kontaktujte

Daniel Bojda

Daniel Bojda

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku734 m²
Úžitková plocha339 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-118080 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.