Veľký rodinný dom+bazén+bungalov, Soblahov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Soblahov
Ulica.: Palmovská
416 m²
1115 m²
2
5
áno - 3 autá
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
739.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3337x zobrazená v zozname / 337x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka jedinečnú príležitost kúpiť nie jeden, ale hneď dva rodinné domy na jednom pozemku vo vyhľadávanej lokalite v Soblahove, v novovybudovanej lokalite Palmovská, len 5 km od mesta Trenčín.
Na pozemku o rozlohe 1521 m2 sa nachádza 5i vila s dvojgarážou a zároveň 3i rodinný dom - bungalov s vlastnou garážou, bazén, ktorý oddeľuje a zároveň prepája oba domy, technický domček k bazénu s wellness priestorom - posilňovňou a saunou, záhradný domček a samozrejmosťou je krásna udržiavaná záhrada s množstvom okrasných drevín, automatickým zavlažovacím systémom a tiež vydláždené chodníky, okolie bazéna aj prechod do záhradného domčeka.

Presné rozmery zastavanej plochy: vila 178 m2, bungalov 97 m2, samostatne stojaca garáž 27 m2, bazén 33 m2, technický domček k bazénu 67m2, záhradný domček 14 m2. Všetky nehnuteľnosti na pozemku sú väčšinou orientované na juho-západ s úchvatným výhľadom na Považský Inovec, ktorý si budete môcť užívať z veľkorysých terás a bazéna.

Nehnuteľnosti boli postavené v roku 2011 z prvotriednych materiálov s dôrazom na detail a kvalitu. V interiéri nájdete zaujímavé kombinácie štýlov, ktoré dotvárajú atmosféru príjemného bývania. Každý detail - od kvalitných stavebných materiálov až po zateplenú fasádu a strechu s pálenou škridlou - odzrkadľuje nekompromisnú starostlivosť o kvalitu a nadštandard. Vonkajšie pieskovcové dlažby a starostlivo spracovaný zdobený altán dotvárajú atmosféru elegancie a štýlu. Vedľajší 3i bungalov so samostatne stojacou garážou sú postavené zo stavebných materiálov: tehla, zateplená fasáda, strecha s betónovou škridľou BRAMAC, plastové okná. Obe nehnuteľnosti majú všetky prípojky: elektrika, plyn, voda a kanalizácia.

Popis Vily:


Už pri vstupe do vily Vás privíta predsieň s krbom, ktorá vedie do priestrannej obývacej izby s kuchyňou a stolovaním s výhľadom do záhrady a na bazén. Z chodby sa prechádza do pracovne, kúpeľne so sprchovým kútom, WC a práčovne s malou saunou. Dvojgaráž je prístupná z chodby, a odtiaľ vedie schodisko s nádhernou galériou obrazov na medziposchodie, kde je samostatná miestnosť, ktorá aktuálne slúži ako priestranný šatník. Prvé poschodie je rozdelené na dve časti, kde v jednej sa nachádza veľká spálňa s balkónom, priestranná kúpeľňa so samostatne stojacou vaňou, sprchovým kútom a toaletou. V druhej časti je detská izba, ktorá disponuje oddychovou predsieňou so vstupom na priestrannú terasu, má tiež vlastnú kúpeľňu s vaňou, toaletou a komorou. Za vilou nájdete záhradný domček, ktorý je ideálny na letné grilovanie. Medzi domami je veľký bazén s technickým domčekom, kde je umiestnená aj wellness zóna.

Popis Bungalovu:


3 izbový bungalov, aktuálne využívaný ako rodičovský dom, Vás očarí priestranným obývacím priestorom s krbom, ktorý je prepojený so samostatnou kuchyňou s komorou a výstupom na terasu. Na chodbe sa nachádza samostatné WC a kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou. Spálňa a detská izba sú slnečné a útulné. Vedľa bungalovu je samostatne stojaca garáž s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie.

Domy sú zabezpečené pohybovými senzormi, zaručujúc pocit bezpečia a súkromia. Pozemok je oplotený, s elektronickými bránami na diaľkové ovládanie a elektrickým vrátnikom pri vstupe do vily a do bungalovu.

Táto výnimočná ponuka vily a rodinného domu s bazénom sa nachádza v atraktívnej a vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou: zastávky MHD, potravín, detského ihriska, materskej aj základnej školy a obľúbeného hostinca "U Ondreja". Bývanie v Soblahove predstavuje ideálnu kombináciu prírody a mesta. Soblahov leží v krásnom prostredí s množstvom zelene, lesov a kopcov, čo poskytuje výborné možnosti pre turistiku, cyklistiku a iné outdoorové aktivity. Táto lokalita tak ponúka skvelý kľud a príležitosť na relaxáciu pre každého, kto túži po oddychu, ale aj aktívne trávenom čase vonku. Soblahov sa nachádza len kúsok od mesta Trenčín, ktoré poskytuje bohaté možnosti pre prácu, zábavu a nakupovanie. Trenčín je tiež domovom mnohých historických pamiatok, múzeí, parkov a záhrad. Bývanie v Soblahove teda ponúka množstvo výhod pre tých, ktorí hľadajú kľudné miesto na bývanie, ale zároveň chcú mať v blízkosti možnosti pre prácu a zábavu.

Odkaz na 3D obhliadku oboch nehnuteľností:


https://my.matterport.com/models/4ANPhfwnHL2?cta_origin=all_spaces_page§ion=media
https://my.matterport.com/models/Sj1jR4CwVJ1?cta_origin=all_spaces_page§ion=media


V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1115 m²
Zastavaná plocha416 m²
Celková rozloha1531 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Garážáno - 3 autá
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Oknádrevené
Prístupová cestaasfaltová cesta