Zariadený mezonetový 3 - izb. RD v novostavbe, 82 m2, Dubodiel

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Dubodiel
Ulica.: Dubodiel
82 m²
163 m²
1
3
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
164.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

65226x zobrazená v zozname / 2483x zobrazená detailne / 369x zobrazená detailne tento mesiac

Mezonetový 3-izbový rodinný dom s podlahovou plochou 82 m2 v obci Dubodiel s pozemkom 163 m2 bol skolaudovaný v r. 2019. Rodinný dom v radovej zástavbe piatich domov ponúka svojim majiteľom priestor troch izieb, predprípravu na interiérový krb, terasu orientovanú na juh a 2 parkovacie miesta pred domom. Z obývacej izby je priamy výstup na južnú terasu. Dom je postavený z tradičných kvalitných materiálov vrátane pálenej tehly, strešnej krytiny RUUKKI, odkvapový systém zn. KJG, omietky BAUMIT atď. Vykurovanie je podlahové elektrické s možnosťou vykurovania aj krbom. Okná, terasové a vchodové plastové dvere z profilov nemeckej výroby GEALAN izolačné 3-sklo (U = 0,6), interiér biele/exteriér čierne, 6 komorový systém od certifikovaného výrobcu. Revízna správa – elektroinštalácia a hromozvod. Zásuvky a vypínače zn. LEGRAND. Dom je dokončený do štádia štandard, plávajúca podlaha, interiérové dvere, obklady, dlažba a zariaďovacie predmety v kúpeľni a je komplet zariadený.
Prvé podlažie tvorí obývacia izba s výstupom na terasu, spojená s kuchyňou a jedálňou, technická miestnosť, špajza a samostatné WC. V obývacej izbe je sedacia súprava, konferenčný stolík, skrinka pod TV a televízor, jedálenský stôl so stoličkami, v kuchyni je kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi - elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou, indukčnou platňou, umývačkou riadu, chladničkou a mrazničkou. V malej technickej miestnosti je elektrický bojler na ohrev vody a automatická práčka. Na chodbe je skrinka na topánky a vešiaky. Druhé podlažie tvorí detská izba orientovaná na juh zariadená širšou posteľou, trojdverovou skriňou, písacím stolíkom a stoličkou. Spálňa s výhľadom na Inovec, orientovaná na sever má manželskú posteľ, nočné stolíky a skriňu. Kúpeľňa s vaňou a umývadlom je spojená s WC.
Dom sa nachádza v novej ulici na začiatku obce, na rovinatom pozemku s krásnym výhľadom na Považský Inovec, ktorý v sebe spája pokoj podhorskej obce a blízkosť krajského mesta.
Novostavba rodinného domu sa nachádza v novej lokalite 15-tich domov s kompletne vybudovanou infraštruktúrou vrátane prístupovej cesty, chodníkov a verejného osvetlenia a ponúka svojim obyvateľom všetky výhody komunitného bývania s výbornou dostupnosťou autom do 15 minút od krajského mesta Trenčín.
Ulica je vo vlastníctve obce, ktorá ju vybudovala a bude ju aj spravovať.
Domček je vybavený predprípravou na fotovoltaiku, má inteligentné vykurovanie s predprípravou na Smart Home, príprava pre kuchynskú linku, kompletná vodoinštalácia a elektroinštalácia. Dom sa predáva vo vysokom technologickom prevedení v štádiu Štandard . Dom je skolaudovaný a pripravený na predaj.
K domu sú všetky potrebné IS: obecný vodovod, elektrika, internet, odkanalizovanie splaškovej vody, žumpa, chodníky, verejné osvetlenie a asfaltová cesta.
V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, pošta, obchod, zdravotné stredisko, knižnica, kultúrny dom.
V cene nehnuteľnosti je kompletný servis spojený s predajom a prevodom nehnuteľnosti - vyhotovenie kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností vrátane úhrady poplatku za návrh na vklad, sprostredkovanie financovania, úhrada poplatku za návrh na vklad záložných zmlúv do katastra nehnuteľností v prípade, že je úver sprostredkovaný LK REALITY s.r.o., provízia Realitnej kancelárie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dubodieli

Inzerovaný rodinný dom v Dubodieli v cene 164.900,- € je o 75.756 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Dubodieli. Rozloha je o 218 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Dubodieli. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Dubodieli. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907197.., uveďte číslo ponuky ZR-26...

Pozícia realitnej ponuky

164.900,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
163 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
82 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Kontaktujte

Lenka Kičková

Lenka Kičková

0907197.. zobraziť 0907197011

LK REALITY s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

LK REALITY s.r.o.

Nám. sv. Anny 3146/21, Trenčín 911 01

0907.. zobraziť 0907197011 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku163 m²
Úžitková plocha82 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internettelefónna linka
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-264 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny