TOP CENA - novostavba 4i bungalov 105 m2 Nemšová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Nemšová
105 m²
637 m²
4
predaj - Rodinný dom - Novostavba
229.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

51427x zobrazená v zozname / 3038x zobrazená detailne / 310x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj bungalov s príjemnou úžitkovou plochou 105 m2 postavený na slnečnom pozemku o výmere 637 m2 v novovybudovanej štvrti mesta Nemšová - časť Kľúčové.

Technický stav:


Na výstavbu a dokončenie do štádiu holodom boli použité kvalitné materiály. Rodinný dom je postavaný z tehly Porotherm 300 mm a je zateplený polystyrénom o hrúbke 150mm. Osadené sú kvalitné okná s izolačným trojsklom značky Salamander. V obývacej izbe sú francúzske okná s východom na záhradu. Škridla bola použitá značky Mediterran. Celý dom je vykurovaný pomocou podlahového kúrenia ktoré môže byť napojené na plynový kotol, elektrický kotol alebo tepelné čerpadlo. Na vykurovanie alebo ako dekoráciu môže slúžiť aj krb, na ktorý je príprava v obývacej izbe. Na oknách je príprava na exterierové žalúzie.

Dispozícia:


Dom je veľmi dobre dispozične vyriešený. Vstupom sa dostávame na vstupnej chodby, kde je priestor pre vstavanú skryňu a toaleta. Následne sa dom delí na nočnú a dennú časť. Vpravo od vstupu sa nacháda denná časť, otvorený a vzdušný priestor obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou, odkiaľ je vstup do špajze a technickej miestnosti. Vľavo od vstupu sa dostávame do nočnej časti, ktorá pozostáva z kúpelne a 3 izieb, kde v každej sa nachádza priestor pre vstavanú skriňu, čo vám zaručí dostatočný uložný priestor v celom dome. Z chodby sa dostanete takisto aj na pochôdzu povalu.

Lokalita:


Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej štvrti v meste Nemšová - časť Kľúčové. V okolí je množstvo zelene a prírody. Vzdialenosť od hlavnej cesty Vám zabezpečí absolútny kľud a ticho. V tesnej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou je aj rýchla dostupnosť na diaľnicu D1. Neďaleko od domu sa nachádza aj cyklotrasa a rôzne turistické chodníčky.

Odporúčanie makléra:


Dom je vhodný pre rodinky ktoré hľadajú kombináciu ticha a rýchlej dostupnosti do mesta Trenčín alebo blízkeho okolia. Vďaka dokončeniu do štádia holodom si nový majiteľ môže dom zariadiť a farebne zladiť podľa vlastných predstáv.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Cena: 250.000€


Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju. Zistite viac informácií u makléra.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Nemšovej

Inzerovaný rodinný dom v Nemšovej v cene 229.990,- € je o 17.717 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Nemšovej. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Nemšovej.

Pozícia realitnej ponuky

229.990,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
637 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
105 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Kontaktujte

Andrej Kubaščík

Andrej Kubaščík

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421940.. zobraziť +421940284247

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku637 m²
Úžitková plocha105 m²
Počet izieb4
Statusaktívne
Vykurovanievlastné
Postavené zPorotherm
Zateplený objektáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-746249 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny