Veľký stavebný pozemok s domom vo vyhľadávanej lokalite, Nové Zámky, 1

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
1748 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
273.000,- €
156,18 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

10010x zobrazená v zozname / 1534x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka: Na predaj stavebný pozemok s domom vo vyhľadávanej lokalite v Nových Zámkoch. Pozemok má výmeru 1748m2 – šírku má cca. 23m a dĺžku cca. 75m. Na pozemku sa nachádza menší dom, ktorý dispozične pozostáva: na prízemí - zo vstupnej chodby, kuchyne s obývačkou a kúpeľne s toaletou. Na 1.poschodí sa nachádza jedna veľká samostatná izba a toaleta. Na dome boli vymenené plastové okná, kuchynská linka, podlahy, sádrokartónové stropy a kúpeľňa. Strecha je škridlová. V kuchyni je kuchynská linka na mieru. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom. V celom dome sú položené laminátové podlahy a dlažba. Dom je napojený na inžinierske siete: voda a elektrina. Pôvodná časť domu (garáž) bola postavená z tehly v roku 2003, nadstavba v roku 2010 z porfixu. Dom je zateplený 10 cm fasádnym polystyrénom. Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečený peletovými kachlami, odpad je riešený 9m3 žumpou. Na udržiavanom pozemku sa nachádzajú stromy, 2x vŕtaná studňa, záhradná pec, terasa, dielňa a letná kuchynka. Majiteľ si môže zaparkovať auto priamo pred domom alebo na pozemku. Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol k dispozícii. Odporúčam! Pozemok je rovinatý, slnečný a je vhodný na výstavbu/prístavbu väčšieho rodinného domu. Odporúčam! Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu kontaktujte prosím: Tomáš Mihalovics ,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Nových Zámkoch

Rozloha pozemku na bývanie 1748 m2 je o 1948 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Nových Zámkoch.

Pozícia realitnej ponuky

273.000,- €
Cena nehnuteľnosti 10.000,- € 339.900,- €
1748 m²
Rozloha pozemku 387 m² 6600 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1748 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51170 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.