Vila z 50-tych rokov na predaj , Malacky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
120 m²
570 m²
predaj - Rodinný dom
295.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3397x zobrazená v zozname / 387x zobrazená detailne / 387x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj polovicu rodinnej vily takmer v centre Malaciek v tichej slepej ulici, s parkovaním na vlastnom pozemku pred domom. Fasády a strecha domu sú v pôvodnom udržiavanom stave, bez závad a nutnej rekonštrukcie. Dom je z väčšej časti podpivničený. Vnútorné priestory prešli kompletnou rekonštrukciou. Za spoločným vstupom poskytuje priestranná chodba prístup do oboch častí domu a tiež do rozľahlého, zatiaľ nevyužitého podkrovia a do pivničných priestorov. Pivnicu tvoria 2 veľké miestnosti s dostatočne vysokými stropmi, presvetlenými nadzemnými oknami a možnosťou viacúčelového využitia. Obytnú časť domu tvoria 4 izby, otvorená kuchyňa, 2 kúpeľne a 2x WC, v celkovej výmere viac ako 120 m2. Obytná plocha bola pred pár rokmi zväčšená prístavbou do dvora. Na obytnú časť nadväzuje pekný murovaný záhradný domček s výmerou viac ako 40 m2. Príjemným miestom určite bude záhrada o rozlohe približne 2 áre s veľkým ihličnatým stromom, ktorý záhrade dodáva vidiecku atmosféru.
Výhodami tohto domu sú poloha, takmer v centre mesta a pritom na tichom mieste medzi menšími obytnými domami, možnosť praktického využitia pivničných priestorov a tiež rozľahlých podkrovných priestorov pre prípadné rozšírenie obytnej plochy o ďalších takmer 100 m2. Ďalšou výhodou je bočný prístup do domu aj do záhrady, ktorý sa dá využívať popri hlavnom vstupe a samozrejme parkovanie pred domom na vlastnom pozemku pre 3 vozidlá, mimo komunikácie, čo je možné upraviť na predzáhradku, alebo iné zveľadenie prednej časti domu.
S ohľadom na tieto výhody sa ponúka aj možnosť kombinácie bývania a podnikania, zriadenie kancelárie, sídla firmy a podobne. Dom je aktuálne prenajatý firme na bytové účely a nájomca má záujem o pokračovanie prenájmu, preto je dom zároveň dobrou investíciou, pokiaľ záujemca nepotrebuje dom okamžite využívať, ale ocení okamžitý pravidelný príjem bez dodatočných nákladov.
V meste je ZŠ, škôlka, pošta, obchody, nákupné centrá do 1km, všeobecní aj odborní lekári. Miesto poskytuje prístup ku všetkým službám aj na pešo, bez použitia vozidla.
Mesto sa nachádza 40 km od Bratislavy a je dostupné po diaľnici aj vlakom. V okolí mesta vyrástlo viacero výrobných areálov, teda do budúcnosti je dom v Malackách aj výhodná investícia.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Malackách

Inzerovaný rodinný dom v Malackách v cene 295.000,- € je o 498.498 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Malackách. Rozloha je o 54 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Malackách. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Malackách. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

295.000,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 799.999,- €
570 m²
Rozloha pozemku 75 m² 4877 m²
120 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku570 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288514389696 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.