NOVOSTAVBA 5i RODINNÉHO DOMU (211m2) s BAZÉNOM - Stupava-Mást

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
211 m²
542 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4335x zobrazená v zozname / 238x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj novostavbu 5i rodinného domu s bazénom (8x3m) na Štúrovej ulici v Stupave v časti Mást. Zaujímavou vlastnosťou domu je jeho flexibilita, ktorú ponúka pri užívaní vďaka svojmu dispozičnému riešeniu – možno ho využívať na bývanie pre jednu rodinu, ale aj ako 2-generačné bývanie.



Tento dvojpodlažný 5i rodinný dom je postavený na pozemku s celkovou výmerou 542m2, pričom zastavaná plocha predstavuje 134m2. Úžitková plocha domu je 211,3m2. Jedná sa o novostavbu, ktorá bola skolaudovaná v roku 2021. Dom je postavený z tehly, zateplený minerálnou vlnou a je napojený na všetky inžinierske siete vrátane optiky (Telekom). Dom sa predáva v zásade v štádiu holodomu, aj keď spodné podlažie je čiastočne zariadené, no jedná sa skôr o vybavenie na dočasné užívanie.



Pozemok je rovinatý pričom záhrada je orientovaná na slnečnú západnú stranu. Pozemok je rožný – z dvoch strán susedí s prístupovou cestou. Z väčšej časti je oplotený, no od ulice je k domu otvorený prístup (možnosť dokončiť oplotenie). Na pozemku je kopaná studňa, ktorá bude slúžiť na zavlažovanie záhrady.



Dispozícia



Prízemie – z priestrannej vstupnej chodby s dostatkom úložného priestoru sa dostávame do vstupnej chodby, z ktorej je po ľavej strane situovaná kuchyňa (10,2m2) so špajzou (2,7m2) a následne oddelená priestranná obývacia izba (34,5m2) s výstupom na terasu so zámkovej dlažby (43m2). Z obývacej izby sa dostávame veľkej spálne (19,3m2), ktorá disponuje vlastnou kúpeľňou s WC (7,3m2). Po pravej strane od vstupnej chodby sa nachádza technická miestnosť (6m2) s plynovým kotlom a zásobníkom teplej vody. Okrem toho je tu umiestená práčka a sušička. Vedľa technickej miestnosti je situované samostatné WC s umývadlom.

Poschodie – na hornom podlaží je z chodby prístupná kúpeľňa (8,8m2) s rohovou vaňou (už osadená), vedľa nej sa nachádza sklad (3,7m2) a následne tri izby (23,4m2, 23,6m2 a 19,6m2) – spálne, z ktorých jedna môže byť využitá aj ako obývacia izba s kuchyňou v prípade užívania domu ako 2-generačného. Spálňa s výmerou 19,6m2 disponuje miestnosťou (4,4m2), ktorá môže slúžiť ako walk-in šatník, prípadne ďalšia (rodičovská) kúpeľňa. WC na hornom podlaží je taktiež samostatné.



Technické parametre:



- Keramická tehla HELUZ FAMILY 30 s hrúbkou 300mm

- Zateplenie - minerálna vlna

- Sedlová strecha – drevený krov + izolácia – striekaná pena cca 30cm

- Strop na prvom podlaží – železobetónová monolitická deka

- Plynový kotol Geminox + zásobník TÚV – podlahové kúrenie teplovodné

- Príprava na klimatizáciu v celom dome

- Exteriérové žalúzie na spodnom podlaží v obývacej izbe a príprava na ne v ostatných izbách

- Plastové okná s izolačným 3-sklom

- Hliníkové vstupné dvere a HS portál v obývacej izbe

- Bezpečnostný systém na prízemí a príprava na poschodí

- Príprava na kamerový systém

- Kachle v obývacej izbe napojené na komín



Lokalita



Dom sa nachádza v pokojnej časti Stupavy, v časti Mást, ktorá je bližšie k Bratislave, čo má pozitívny dopad na dopravné spojenie s hlavným mestom. Na spojenie s Bratislavou možno využiť okrem osobnej dopravy aj frekventovanú prímestskú dopravu. Stupava sa môže pochváliť kvalitnou občianskou vybavenosťou (v pešej dostupnosti – potraviny Kraj, reštaurácie/pizzerie, zdravotné stredisko, lekáreň, pekáreň, kaviarne, posilňovňa, knižnica, kostol a pod.) a množstvom miest na príjemné trávenie voľného času, ako napríklad Zámocký park, Biofarma príroda, či blízke lesy Malých Karpát. Toto sú atribúty, vďaka ktorým je Stupava vyhľadávaným mestom na bývanie.



TIP makléra



Poctivo postavená novostavba z kvalitných materiálov, ktorá bude úžasným miestom pre bývanie väčšej rodiny, prípadne aj bývanie 2 generácií pri zachovaní svojho súkromia. V letných mesiacoch vás či vaše deti určite poteší bazén s filtráciou, vírivka, či priestranná terasa. Ak túžite po novostavbe, ktorú si môžete dokončiť do finálnej podoby podľa svojho vkusu, tak ste ju práve našli.



Pozn.: niektoré fotografie (holodomu) sú upravené a doplnené o vybavenie prostredníctvom virtuálneho homestagingu pre vytvorenie lepšej predstavy.

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118219



Cena: 1.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Malackách

Inzerovaný rodinný dom v Malackách v cene 1,- € je o 572.967 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Malackách. Rozloha je o 74 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Malackách. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Malackách. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 799.999,- €
542 m²
Rozloha pozemku 75 m² 4877 m²
211 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Kontaktujte

Matej Kubš

Matej Kubš

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku542 m²
Úžitková plocha211 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-118219 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.