Vkusná a moderná kancelária s klímou, netom, zariadená - Petržalka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Strečnianska
11 m²
prízemie
3
úplne prerobený
áno
prenájom - Kancelárie
240,- €/mes. Energie:
90 € / mes
klimatizované, nové, zariadené kancelárie a využívanie spoločného priestoru - kuchynka, sanita, spoločné priestory, +90,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

22074x zobrazená v zozname / 2577x zobrazená detailne / 316x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte kancelárske priestory pre vaše podnikanie? V Petržalke? A nebránite sa zdieľaniu spoločných priestorov s ďalšími kolegami? Tak nech sa páči, čítajte ďalej :

ABERTAL REALITY ponúka k dlhodobému prenájmu moderne zariadenú kanceláriu v Petržalke na Strečnianskej ulici. Kancelária je súčasťou objektu, ktorý budete zdieľať spolu s ďalšími kolegami (už existujúcimi) a to : vstupná chodba, spoločná chodba/priestor, kuchynka plne zariadená, toleta (2x) a kúpelka.

Priestory sú klimatizované.



Celý objekt má výmeru 76 m2 a nachádza sa na prízemí 4-poschodového bytového domu, kde veľkým plusom je samostatný vchod (z bočnej strany domu) zdieľaný len s jediným nájomníkom malej garzónky.
Pôdorys je priložený : spomínaný bytový priestor (garzónka) je v pravej časti pôdorysu, zakreslený ako najmenší priestor vrátane sanity.

Kancelárie (v počte 3), voľná je dnes už len jedna 10,89 m2 alebo 13,5 m2 a JE NA VÁS, KTORÚ SI VYBERIETE.

V každej z kancelárií je prístup na internet (UPC), zariadenie ako na fotkách, plastové okná so žalúziami, laminátové podlahy, vykurovanie formou sálavých panelov na elektriku – tie sú na stenách (v kanceláriách) alebo na strope (v spoločnom a kuchynskom priestore).

Zariadenie spoločného/zdieľaného priestoru :


konferenčný stolík, príslušenstvo na tlačenie dokumentov a kuchynský kút, vrátane voľne stojacej veľkorysej chladničky s mrazničkou. Z tohto spoločného priestoru na pravej strane je vstup do sociálneho priestoru: 2 toalety, z toho jedna so sprchovacím kútom (oddelené miestnosti) a druhá toaleta s priestorom, kde je umývadlo a príprava na práčku.


CENA :


- väčšie kancelárie : 260EUR/mes. + energie 90EUR/mes + DPH (daň k energiám)
- najmenšia kancelária: 240EUR/mes. + energie 90EUR/mes + DPH (daň k energiám)
(cena je vrátane internetu a zdieľania spoločného priestoru, kuchynky, sanity....ako bolo uvedené vyššie),

Parkovanie je pred bytovým domom v rámci dňa absolútne bezproblémové a v tejto časti Petržalky v tom čase ani nepodlieha parkovacej politike.

Pri podpise zmluvy sa hradí: nájom na mesiac vopred + kaucia vo výške 400EUR/kancelária + provízia pre RK 350EUR

© Fotografie s textom sú autorským dielom a majetkom spoločnosti ABERTAL REALITY s.r.o.,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Petržalka na ulici Strečnianska

Inzerovaný kanceláriu na ulici Strečnianska v Bratislave - Petržalka v cene 240,- €/mes. je o 128 € drahší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 352 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 kancelárií v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR-LZ...

Pozícia realitnej ponuky

240,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 140,- €/mes. 980,- €/mes.
11 m²
Celková rozloha 11 m² 180 m²
11 m²
Úžitková plocha 11 m² 180 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha11 m²
Úžitková plocha11 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónnie
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LZ-28 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny