Výnimočné stavebné pozemky na predaj v Čadci - Bukov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
Ulica.: Bukov
1691 m²
predaj - Pozemky - bývanie
125.000,- €
73,92 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8415x zobrazená v zozname / 1535x zobrazená detailne / 332x zobrazená detailne tento mesiac

Únik do kľudnej lokality v Bukove:


Predstavte si svoj život na mestskej časti Bukov, kde môžete postaviť dom svojich snov. Tento pozemok o rozlohe 1691 m² ponúka príležitosť pre rodiny hľadajúce harmonické spojenie s prírodou a zároveň blízkosť k mestskému životu.

Flexibilné Možnosti Predaja:


Predaj ako Celok: Pozemok je k dispozícii ako celok za 125,000€, čo ponúka nižšiu cenu za meter štvorcový a možnosť výstavby až troch rodinných domov pre jedného kupca, vhodné pre developera s možnosťou vysoko zhodnotiť počiatočnú investíciu.
Rozdelený Predaj: Pozemok je tiež možné rozdeliť na tri časti po 517 m² každý s prístupovou cestou za 50,000€ za každý pozemok.

Pripojenie k Inžinierskym Sieťam:


Elektrina a Voda: Sú dostupné pri pozemku.
Odpad: Riešiteľný žumpou alebo čističkou odpadových vôd (ČOV).

Krásne prostredie:


Každý deň môžete začať prechádzkou k Bukovskému prameňu, liečivému minerálnemu prameňu s obsahom sírovodíka, ktorý je chránenou prírodnou pamiatkou.

Ideálna Poloha:


Nachádzajúci sa v blízkosti záhradkárskej osady, pozemok je len krok od centra mesta Čadca a poskytuje kompletné služby v dosahu 10 minút pešou chôdzou.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Čadci na ulici Bukov

Rozloha pozemku na bývanie 1691 m2 je o 203 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Čadci. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 pozemkov na bývanie v Čadci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Pozícia realitnej ponuky

125.000,- €
Cena nehnuteľnosti 13.500,- € 149.900,- €
1691 m²
Rozloha pozemku 159 m² 3402 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1691 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajuhovýchodná
Terénmierny svah
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.