ZÁHRADKA s CHATKOU, POZEMOK 318 m2, SENICA - ZO BAŽANTNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Železničná
318 m²
studňa
predaj - Záhrady
22.500,- €
70,75 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

10696x zobrazená v zozname / 1058x zobrazená detailne / 342x zobrazená detailne tento mesiac

AVORY Realitné Centrum / exkluzívne ponúkame na predaj peknú a udržiavanú záhradu s malou chatkou a prístreškom s posedením. Nachádza sa v okrajovej časti mesta, pri lese, v záhradkárskej osade „Bažantnica“, s celoročným prístupom autom, MHD aj vlakovým spojením v tesnej blízkosti. Voda je zabezpečená z vlastnej studne, elektrická energia fotovoltaickým panelom nainštalovaným na streche chatky. Pozemok o výmere 318 m² je celý oplotený so vstupom cez uzamykateľnú bránku, súkromie je chránené "živým" plotom. O záhradku sa majitelia s láskou starali, je veľmi dobre udržiavaná, z časti zatrávnená, časť slúži na pestovanie zeleniny, sú tu aj ovocné stromy a kríky. V zadnej časti pozemku je fóliovník, veľká plastová nádrž na zber vody, aj miesto na náradie.

Predáva sa zariadená, vrátane záhradného náradia, kosačky, rotavátor, vŕtačka, karbobrúska, elektrocentrála benzínová, studňa má čerpadlo, nádoba na zadržiavanie vody, skrátka všetko čo potrebujete pre záhradkárčenie.

Konštrukcia chatky je z OSB dosiek, strecha je z trapézového plechu, poskytuje príjemné miesto na oddych a relax, počas slnečných dní. Drevený altánok je príležitosťou na vonkajšie stolovanie a trávenie času na čerstvom vzduchu.
Jedinečná príležitosť mať vlastný kúsok zelene v meste, s možnosťou oddychu, záhradkárčenia, alebo posedenia pri grile. Je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na oddych v blízkosti lesa.

Nezmeškajte túto príležitosť a kontaktujte ma pre viac informácií alebo obhliadku na tel. č. , prostredníctvom soc. sietí, informácie non-stop mailom:

Ing. Alexandra Michalková – licencovaný realitný maklér. TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI.

© AVORY Realitné Centrum - text, fotografie sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.
Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen ZRKS.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Senici na ulici Železničná

Rozloha záhrady 318 m2 je o 34 metrov menšia ako je priemerná rozloha záhrady v Senici.

Pozícia realitnej ponuky

22.500,- €
Cena nehnuteľnosti 7.900,- € 54.990,- €
318 m²
Rozloha pozemku 138 m² 2359 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku318 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
Orientáciajuhozápadná
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-094 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny