Zaujímavá príležitosť: Pozemok so starým domom v lone prírody, Buková

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Buková
88 m²
1218 m²
1
3
nutná rekonštrukcia
verejný vodovod
230/400V
nie
predaj - Rodinný dom
68.500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

15053x zobrazená v zozname / 6547x zobrazená detailne / 218x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení veľký pozemok s rodinným domom vhodný na kompletnú prerábku v malebnej dedinke pod lesom, v lone prírody, obec Buková. V prípade rekonštrukcie môže dom slúžiť napríklad ako chalupa, či chata, na víkendové, ale aj celoročné bývanie. Ak Vás ponuka zaujala, čítajte ďalej nakoľko ide o skvelú príležitosť.

Rodinný dom s úžitkovou plochou o veľkosti cca 88m2 s veľkým využiteľným pozemkom 1218 m2 sa nachádza neďaleko Smoleníc a Trstína vo vyhľadávanej obci Buková. Na pozemku okrem rodinného domu nájdete aj hospodársku budovu. Pozemok je rovinatý, na začiatku so šírkou cca 15m a na konci 13m, dĺžka celého pozemku je 82m.

Pohoria a krásna príroda dopĺňa príjemný charakter samotnej dedinky. Do dediny chodí medzimestský autobus, občianske vybavenie je dostačujúce. Nájdete tu potraviny, škôlku, obecný úrad, zástavku bus, krčmu, kostol, cintorín, vodnú nádrž, ale aj cyklotrasy či turistické chodníčky.

Technické informácie k domu:


Dom je podrezaný, vhodný na kompletnú prerábku, eternitová stanová strecha, dom je postavený na kamenných základoch, obvodové múry sú z kvádra. Na pozemku IS: elektrina, mestská voda, žumpa. Plyn sa nachádza pred pozemkom. Zaujímavá je hlavne lokalita a samotný pozemok.

pozrite si virtuálnu prehliadku domu a pozemku:
https://my.matterport.com/show/?m=srnY7EPeqYf


Okolie:


Obec Buková sa nachádza v tichom prostredí priamo pri lese. Obec nájdete medzi Smolenicami, Trstínom a Plaveckým Mikulášom, len 30min od Trnavy, či 1h od Bratislavy. Je tu skvelé turistické, oddychové a rekreačné vyžitie. Obec lemujú hory, pohoria, cyklotrasy, turistické chodníčky. V lese rastie množstvo hríbov. V obci nájdete, reštauráciu, krčmu, potraviny, obecný úrad. Do dediny ide medzimestský autobus. Neďaleko je vodná nádrž, kde si môžete požičať loďku, alebo môžete navštíviť Smolenický kaštieľ. Buková je ideálne aj pre rybárov.

Z pohľadu realít je to veľmi zaujímavá a perspektívna nehnuteľnosť pre nového majiteľa, či už pre vlastnú rekreáciu, alebo investične. Obec toho ponúka naozaj veľa, my môžeme takúto nehnuteľnosť len vrelo odporúčať.

V prípade Vážneho záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky, alebo mailom.

Mgr. Michal Gróf, RSc.




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bukovej

Inzerovaný rodinný dom v Bukovej v cene 68.500,- € je o 56.161 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bukovej. Rozloha je o 59 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bukovej.

Pozícia realitnej ponuky

68.500,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 987.000,- €
1218 m²
Rozloha pozemku 120 m² 2200 m²
135 m²
Zastavaná plocha 27 m² 533 m²
88 m²
Úžitková plocha 1 m² 450 m²

Kontaktujte

Mgr. Michal Gróf, RSc.

EPIC HOME

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

EPIC HOME

Dr. Vladimíra Clementisa 3222/10, Bratislava 821 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1218 m²
Zastavaná plocha135 m²
Úžitková plocha88 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavnutná rekonštrukcia
Statuspredané
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizácianie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-691043 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.