**ZĽAVA** 2-izbový byt 47 m2 so záhradou 39 m2 V NOVOSTAVBE, VINOSADY,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Vinosady
Ulica.: Tramínová
47 m²
2
prízemie
2
úplne prerobený
nie
áno - 1
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
156.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

68631x zobrazená v zozname / 2101x zobrazená detailne / 400x zobrazená detailne tento mesiac

189379 - Ponúkame Vám na predaj novučičký 2 izbový byt so záhradkou v obci Vinosady, okr. Pezinok. Byt je situovaný v radovej zástavbe na prízemí domu s dvomi bytovými jednotkami. Celková výmera bytu je 47,3 m2 a výmera záhrady je 39 m2. Byt je vyhotovený do štádia „ŠTANDARD“ vo vybavení s plávajúcou laminátovou podlahou, interiérovými dverami so zárubňami, dlažbou, obkladmi, sanitou a batériami v kúpeľniach a WC. Byt sa predáva nezariadený. Okná sú plastové s izolačným trojsklom, vykurovanie je riešené elektrickým podlahovým kúrením. Do bytu je zavedený optický internet.

Dispozične pozostáva z kuchyne spojenej s obývačkou 31,54 m2, spálne 9,79 m2, kúpeľne s toaletou 4,34 m2 a malého skladu 1,62 m2. Z obývačky je výstup na priľahlú záhradu s výmerou 39 m², ktorá je oplotená pogumovaným pletivovým plotom. Záhrada je upravená/vyplanírovaná do roviny, terasu si klient rieši individuálne. Priamo pred bytom sú dve parkovacie miesta prislúchajúce k bytu, ktoré sú vyložené zatrávňovacími tvárnicami a prístupový chodník je zo zámkovej dlažby.

Obec Vinosady je rýchlo sa rozvíjajúca obec, ktorá sa nachádza v okrese Pezinok medzi vinárskymi mestami Modra a Pezinok (Bratislavský kraj), približne 22 km od Bratislavy, 4 km od Pezinka, 15 km od Senca a 28 km od Trnavy. Táto poloha robí z obce Vinosady zaujímavú možnosť riešenia bytovej otázky hlavne pre mladé rodiny, ktoré potrebujú byť blízko Bratislavy, resp. Pezinka a zároveň hľadajú pokojnejšie miesto na bývanie v rámci vidieka pod Malými Karpatmi a malebnými vinicami. Počet obyvateľov s trvalým pobytom v obci Vinosady je podľa posledného sčítania 1200.

Vo strede obce sa nachádza Materská škola s troma triedami a taktiež Základná škola s moderným vybavením.

Poloha lokality je zaujímavá hlavne z dôvodu kombinácie umiestnenia neďaleko hlavnej dopravnej tepny a zároveň tesne pod vinicami a lesmi, čo z nej robí príťažlivú možnosť bývania.

V lokalite je kompletne vybudovaná infraštruktúra, tzn. odbočovací pruh z cesty II/502 do lokality, vnútro-areálové komunikácie a chodníky a vnútro-areálové osvetlenie.

Cena 156 900€



Viac informácií Vám poskytneme na telefónnom čísle alebo na

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu vo Vinosadoch na ulici Tramínová

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Tramínová vo Vinosadoch v cene 156.900,- € je o 13.981 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu vo Vinosadoch. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu vo Vinosadoch.

Pozícia realitnej ponuky

156.900,- €
Cena nehnuteľnosti 98.000,- € 230.000,- €
47 m²
Celková rozloha 42 m² 153.28 m²
47 m²
Úžitková plocha 42 m² 87.25 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha47 m²
Úžitková plocha47 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí2
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno - 1
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zYtong
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-189379 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.