Znížená cena!!! 4-izbový byt na predaj, Banská Štiavnica.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
Ulica.: Učiteľská
82 m²
čiastočne prerobený
predaj - 4-izbový byt
119.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18921x zobrazená v zozname / 1650x zobrazená detailne / 363x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - Vám ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj štvorizbový byt s loggiou po čiastočnej rekonštrukcii v Banskej Štiavnici na sídlisku Drieňová.

Byt s celkovou rozlohou 83,5 m2 sa nachádza v zateplenom paneláku s novými výťahmi na 2/7 poschodí. Byt je čiastočne zrekonštruovaný – plastové okná, murované jadro, murovaná loggia s plastovými oknami, dlažba na chodbe, kuchyni, loggii, kúpeľni a WC. Dispozične je tvorený priestrannou chodbou, obývacou izbou a spálňou orientovanými na západ, dvomi izbami a kuchyňou s loggiou orientovanými na východ s pekným výhľadom, kúpeľnou s vaňou a samostatným WC. Izby sú nepriechodné. K bytu prislúchajú dve pivnice. Mesačné náklady pre dve osoby 180€ + 37€ elektrina + 20€ plyn.

Výhodou lokality je kompletná občianska vybavenosť. Pri bytovke sú potraviny, materská škôlka, detské ihrisko. Parkovanie verejné priamo pri bytovke.

V prípade rýchleho a seriózneho jednania je možná dohoda na cene!!!

Všetci tí, ktorých táto ponuka zaujala a chcete vedieť viac, kontaktujte ma prosím na tel. , alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Banskej Štiavnici na ulici Učiteľská

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Učiteľská v Banskej Štiavnici v cene 119.000,- € je o 123.290 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Banskej Štiavnici. Rozloha je o 58 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Banskej Štiavnici.

Pozícia realitnej ponuky

119.000,- €
Cena nehnuteľnosti 103.000,- € 119.000,- €
83.5 m²
Celková rozloha 83 m² 83.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha83.5 m²
Úžitková plocha82 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-768275 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny