ZNÍŽENÁ CENA ! Exkluzívna Vila na Zobore

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Gladiolová
500 m²
3000 m²
2
6
áno
áno
predaj - Vila
1.290.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

8604x zobrazená v zozname / 752x zobrazená detailne / 374x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame vám exkluzívnu vilu na Zobore, ktorá spája nadčasový dizajn s prvotriednym komfortom. Táto elegantná nehnuteľnosť je stvorená pre tých, ktorí hľadajú dokonalý domov so všetkým moderným vybavením.

Vila je postavená na priestranných pozemkoch, ktoré poskytujú súkromie a pohodu. Pri vstupe do domu vás uvíta štýlová hala, ktorá vedie do priestrannej obývačky spojenú prostredníctvom Foaye s kuchyňou a jedálňou, ktorá ponúka dokonalý výhľad na vkusne upravenú záhradu. Štýlová kuchyňa je vybavená najmodernejšími spotrebičmi, čím vytvára ideálne prostredie pre kulinárske umenie.

Vila disponuje nie len vkusne zariadenými spálňami a kúpeľňami, ale aj nadštandardným zariadením. Relaxačná zóna s bazénom a wellnessom poskytuje miesto na oddych a regeneráciu. Kvalitné materiály a precízne spracovanie v celej vile svedčia o úrovni tejto nehnuteľnosti.

Záhrada s terasou a elegantným vonkajším posedením pri bazéne je ideálnym miestom na rodinné stretnutia či spoločenské udalosti. Okolitá príroda a pokojná atmosféra dotvárajú zážitok z bývania v tejto prestížnej lokalite.

Táto vila nie je len domovom, ale investíciou do štýlu života. Ak hľadáte kombináciu luxusu, elegancie a nadčasového dizajnu, táto nehnuteľnosť na Zobore je pre vás tou správnou voľbou. Ostaňte verní svojim nárokom a príďte si pozrieť túto lukratívnu nehnuteľnosť, ktorá sa môže stať vaším novým domovom.

Budeme sa na Vás tešiť pri obhliadkach :)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja vily v Nitre na ulici Gladiolová

Inzerovaný vilu na ulici Gladiolová v Nitre v cene 1.290.000,- € je o 1.072.050 € drahší ako je priemerná cena vily v Nitre. Rozloha je o 110 metrov väčšia ako je priemerná rozloha vily v Nitre. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 vily v Nitre. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0919040.., uveďte číslo ponuky ZR-42...

Pozícia realitnej ponuky

1.290.000,- €
Cena nehnuteľnosti 459.999,- € 1.500.000,- €
3000 m²
Rozloha pozemku 735 m² 3000 m²
250 m²
Zastavaná plocha 250 m² 330 m²
500 m²
Celková rozloha 500 m² 506 m²
500 m²
Úžitková plocha 294 m² 500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3000 m²
Zastavaná plocha250 m²
Celková rozloha500 m²
Úžitková plocha500 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoiné
Statusaktívne
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicanie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-42-6 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.