Znížená cena!!! Exkluzívne na predaj nadštandardný 3-izbový byt Šahy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Šahy
77 m²
3
3
úplne prerobený
nie
predaj - 3-izbový byt
78.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8315x zobrazená v zozname / 2977x zobrazená detailne / 2977x zobrazená detailne tento mesiac

V hraničnom meste Šahy Vám ponúkame na predaj kompletne prerobený 3-izbový nadštandardný byt v tichej a príjemnej lokalite v mestskej časti sever. Byt prešiel celkovou rekonštrukciou v roku 2017 (elektroinštalácia, vodoinštalácia, plastové okná, bezpečnostné dvere, murované jadro, podlahové kúrenie v kúpeľni a WC). Nachádza sa na 3. poschodí, pozostáva z 3 obytných izieb, kúpeľne, WC, kuchyne a špajze. V spálni nájdeme priestranný murovaný šatník, tiež aj balkón. Byt je príjemne slnečne presvetlený, ale v letných mesiacoch si aj napriek slniečku viete vychutnať na balkóne kávu, nakoľko stromy dávajú tieň. K bytu prislúcha murovaná pivnica vo veľkosti 7m2.

Byt je výborne situovaný nakoľko sa nachádza hneď vedľa materskej školy, na blízku tiež základná škola, stredné školy, supermarkety a tiež detský lekár, za bytovkou sa nachádza detské ihrisko, na ktoré je vidieť z okna obývačky, ktorá je prepojená z kuchyňou. Všetko čo k bežnému životu potrebujete máte v tomto meste k dispozícii.

Pre obhliadku nás neváhajte kontaktovať, radi Vám všetko zodpovieme a prevedieme celým postupom!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Šahoch

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Šahoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911928.., uveďte číslo ponuky ZR--5...

Pozícia realitnej ponuky

78.000,- €
Cena nehnuteľnosti 111,- € 123.000,- €
77 m²
Celková rozloha 59.04 m² 103 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Poschodie3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--510 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny