Znížená cena! Upravený stavebný pozemok, Malý Cetín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Malý Cetín
732 m²
verejný vodovod
230V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
78.000,- €
106,56 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

23556x zobrazená v zozname / 2285x zobrazená detailne / 353x zobrazená detailne tento mesiac

MOTYČKA realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok o rozlohe 732m², ktorý sa nachádza v zastavanom území obce Malý Cetín.
K nehnuteľnosti vedie súkromná prístupová cesta, ku ktorej prislúcha spoluvlastnícky podiel. Niektoré inžinierske siete sa nachádzajú priamo na pozemku a niektoré pred pozemkom.

Cena za pozemok je 78 000 euro vrátane provízie + dohoda

Informácie o lokalite:


Obec Malý Cetín sa nachádza v blízkosti krajského mesta Nitra, ale zároveň poskytuje kľud a pokoj od ruchu mestského života. Obec sa nachádza v bezprostrednej blízkosti miest Nitra a Vráble, kde je plná občianska vybavenosť. Od mesta Nitra je to autom len 12 minút a len 15 minút od mesta Vráble. Obec Malý Cetín sa zároveň nachádza 8 minút autom od známeho štrkoviska Veľký Cetín, ktorý je navštevovaný najmä rybármi, milovníkmi prírody, či rodinami s deťmi. V neďalekej blízkosti sa nachádza aj niekoľko možností pre športových nadšencov či už behu, korčuľovania, alebo bicyklovania vďaka vybudovaným cyklotrasám. Jedna cyklotrasa sa tiahne pozdĺž rieky Nitra a druhá ponad okolité dediny, cez Janíkovce až do Vrábel. Vďaka výbornej polohe obce si každý príde na to svoje, či už tráviť voľný čas v blízkych mestách, alebo v okolitej prírode s rôznymi možnosťami pre aktívny pohyb.

Služby MOTYČKA realitná kancelária:


Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletný právny servis zabezpečený Advokátskou kanceláriou Motyčka, s.r.o. a Notárskym úradom JUDr. Aleny Motyčkovej, sprostredkovateľskú odmenu a všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Priamo v realitnej kancelárii Vám vieme poskytnúť výber vhodného typu domu na pozemok, vypracovať projektovú dokumentáciu k rodinnému domu, vybaviť ohlásenie jednoduchej stavby/stavebného povolenia.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Malýe Cetíne

Rozloha pozemku na bývanie 732 m2 je o 58 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Malýe Cetíne.

Pozícia realitnej ponuky

78.000,- €
Cena nehnuteľnosti 27.000,- € 365.700,- €
732 m²
Rozloha pozemku 404 m² 8738 m²

Kontaktujte

Jakub Proksa

Jakub Proksa

hovorím po slovensky
0950498.. zobraziť 0950498966

Motyčka & Motyčková s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Motyčka & Motyčková s.r.o.

Štefánikova trieda 52, Nitra 949 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku732 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizácianie
Inžinierske sieteáno
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--33 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny