1 izbový byt Košice-Západ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Muškátová
34.5 m²
1
po rekonštrukcii
áno
predaj - 1-izbový byt
108.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21555x zobrazená v zozname / 967x zobrazená detailne / 353x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 1-izbový byt, vo vyhľadávanej lokalite v mestskej časti Košice-Západ, na Muškátovej ulici.

Chceli by ste bývať v byte voňajúcom novotou po rekonštrukcii, s bezbariérovým prístupom do domu aj bytu? Možno hľadáte byt v obľúbenej lokalite, kde budete mať k dispozícií kompletnú občiansku vybavenosť. Ďalšia možnosť je, že zháňate byt, ktorý poslúži nielen ako Váš domov, ale aj ako investícia do budúcnosti a bude vhodný na prenájom. Tak tento byt spĺňa všetky tieto požiadavky:
• lukratívna lokalita
• kompletná nedávna rekonštrukcia bytu
• obnovený interiér aj exteriér bytového domu
• výborná občianska vybavenosť

POPIS BYTU:


Podlahová plocha bytu je 34,5 m2 a plocha loggie je 3,5 m2. Nachádza sa na prízemí sedemposchodového bytového domu.
V roku 2021 bola v byte realizovaná kompletná rekonštrukcia, v rámci ktorej boli zrekonštruované všetky miestnosti. Jej súčasťou bola aj výmena elektro-rozvodov, radiátorov, podláh, sanity, kuchynskej linky, plastových okien.
Orientácia bytu je na východ, takže ráno Vás privíta slnko a podvečer si môžete v tieni posedieť na priestrannej krytej loggii, na ktorú sa vchádza z kuchyne.

Byt sa nachádza v bytovom dome, ktorý taktiež prešiel v posledných rokoch rozsiahlou obnovou:
• v roku 2012 zateplenie obvodového plášťa a strechy
• v roku 2017 inštalovaný nový výťah
• v roku 2022 obnovené vonkajšie schodisko a inštalovaná nová vstupná brána do domu
Dom má obnovené spoločné priestory a zateplené stropy v pivniciach, čo značne zvyšuje komfort bývania v bytoch na prízemí.

Priaznivou správou sú aj nízke náklady na bývanie vo výške 97EUR/1 osoba/ mesiac + energie.

Bytový dom má energetický certifikát triedy C, čo predpokladá úsporu v nákladoch na vykurovanie.
Parkovanie áut je verejné priamo pred bytovým domom alebo v jeho blízkosti.

VYBAVENIE:


V celom byte boli v rámci rekonštrukcie znížené stropy a sú v nich umiestnené podhľadové svetlá. V izbe a v kuchyni je plávajúca podlaha. Vo vstupnej časti chodby je dlažba a v ostatnej časti chodby je plávajúca podlaha. V kúpeľni a WC, podobne ako na chodbe, je na podlahe dlažba. Ďalšou výhodou tohto bytu je, že kúpeľňa aj WC tvoria dve samostatné miestnosti.
Výsledkom nedávnej rekonštrukcie je v kuchyni moderná rohová kuchynská linka, v ktorej sú, okrem dostatku úložného priestoru, zabudované nové elektrospotrebiče: plynová varná doska, digestor, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, chladnička. Kuchynská linka v sebe zahŕňa predprípravu na inštaláciu vstavanej umývačky riadu. Dôležitou súčasťou vybavenia kuchyne je aj vysoká potravinová skriňa. V novej kúpeľni je k dispozícií sprchovací kút, umývadlo so zabudovanou skrinkou, závesná nástenná skrinka a ešte ostáva dostatok miesta na práčku a sušičku.

LOKALITA:


Ponúkaný byt sa nachádza v obľúbenej mestskej časť Košice-Západ (Terasa), v ktorej je dostatok zelene, parkov a oddychových zón. Mimochodom, jedna z nich sa rozprestiera priamo pred bytovým domom a v okruhu 300 m sa nachádzajú potraviny FRESH, detské ihrisko, reštaurácie. V blízkosti taktiež nájdete obchodné centrum Galéria, zdravotnícke zariadenia, školy, škôlky, MHD, magistrát, poštu, banky a iné služby.
Dôležitou informáciou je, že kúpou je nehnuteľnosť ihneď k dispozícií.

Ak hľadáte byt, do ktorého obnovy v najbližších rokoch nebudeme musieť investovať, s nízkym nákladmi na bývanie a navyše s veľmi príjemnou atmosférou, určite si ho príďte pozrieť.

Na záver môžeme skonštatovať, že tento 1 izbový byt v mestskej časti Košice-Západ, je vhodný jednak ako štartovací byt pre mladých ľudí alebo aj ako príjemné, pokojné bývanie pre staršie osoby. Vzhľadom na lokalitu a blízkosť niekoľkých stredných a vysokých škôl, môže byť tento byt vhodný aj ako investícia s veľkým potenciálom na prenájom.

V prípade financovania kúpy bytu hypotekárnym úverom, Vám naši finanční sprostredkovatelia vedia pomôcť s jeho vybavením podľa Vašich individuálnych požiadaviek.
Pre viac informácií alebo v prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici Muškátová

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Muškátová v Košiciach - Západ v cene 108.500,- € je o 2.091 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Košiciach - Západ. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 jednoizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421911.., uveďte číslo ponuky ZR-76...

Pozícia realitnej ponuky

108.500,- €
Cena nehnuteľnosti 89.990,- € 142.000,- €
38 m²
Celková rozloha 27 m² 44 m²
34.5 m²
Úžitková plocha 33 m² 39 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha38 m²
Úžitková plocha34.5 m²
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusrezervované
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Energetický certifikátC
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-762 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.